Eskişehir'de gala yapacaklar!

Bugüne kadar birçok sinema filminin galasına ev sahipliğini yapan Özdilek AVM, heyecanla beklenen, başrollerini Ata Demirer ve Demet Akbağ’ın paylaştığı yönetmen koltuğunda ise Kıvanç Baruönü’nün yeraldığı ‘Hedefim Sensin’ filminin Eskişehir galasında başrol oyuncularını ağırlamaya hazırlanıyor.

Eskişehir'de gala yapacaklar!

‘Hedefim Sensin’ filminin Eskişehir galası 1 Aralık Cumartesi akşamı saat 17:00’de gerçekleşecek. Galaya filmin başrol oyuncuları Ata Demirer, Demet Akbağ ve Gonca Vuslateri katılacak. Sinema salonlarında sinemaseverlerle buluşacak olan oyuncular, sinemaseverlerin sorularını yanıtlayacaklar.

Hedefim Sensin, çiğ köfte satarak geçimini sağlayan Zekeriya Taştan’ın hikâyesini konu ediyor. Yönetmen koltuğunda “Kocan Kadar Konuş”, “Görümce”, “Arif v 216” gibi filmlere imza atan Kıvanç Baruönü'nün oturduğu "Hedefim Sensin" filminin başrolünü Ata Demirer üstleniyor. Senaryosunu Demirer’in kaleme aldığı komedi türündeki yapımın oyuncu kadrosunda Demet Akbağ, Tarık Ünlüoğlu, Gonca Vuslateri, İlker Aksum, Erkan Can gibi isimler yer alıyor.

 

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2018, 15:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30