Eskişehir'de ittifak gözükmüyor!

İYİ Parti’nin CHP ile görüşme yaptığını hatırlatan İYİ Parti Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu, “Büyük ihtimalle Eskişehir bu pazarlığın içerisinde yok. Şayet bu şekilde devam eder Eskişehir bu pazarlığın çerisinde olmazsa bizim büyükşehir belediye başkan adayımız var” dedi.

Eskişehir'de ittifak gözükmüyor!
banner127

İYİ Parti il ve ilçe teşkilatları Kentpark içerisinde bulunan bir restoranda kaynaşma kahvaltısında buluştu. Toplantıya Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu, Genel İdari Kurulu Üyesi Yağmur Gürsöğüt, İl Başkanı Ramis Tunca, Odunpazarı İlçe Başkanı Mustafa Ekmen, Tepebaşı İlçe Başkanı Özkan Gündoğan ve partililer katıldı. Toplantıda konuşan Milletvekili Kabukçuoğlu, “Malum olduğu üzere bir seçim atlattık. Bu seçimde aslında tam bir toplum mühendisliği uygulaması gördük. İYİ Parti’nin önüne engeller konuldu. Birtakım hak kaybına uğradık. Şu var ki o seçimde kazandığımız tecrübeler, uğradığımız haksızlıklar ve nispeten de terimizin soğumamış olması bizi yeni bir seçime daha bir azim ve kararlılıkla hazırlamaktadır. İYİ Parti şuanda parlamentoda sergilemiş olduğu kararlı, yerinde etkin davranışlarını belediyecilikte de gösterecek” dedi.

ADAY VE ADAY ADAYLARIMIZ VAR 

Seçimden sonra rehavete kapılmayarak çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Kabukçuoğlu, “Başka bir siyasi parti ile yapılan görüşmeler var. Artık Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde yüzde 49 almak yetmiyor. Yüzde 50+1 almak gerekiyor. Bu durumda siyasi partiler ister istemez kendilerine yakın olan siyasi partilerle görüşmeye zorluyor. Bizim de CHP ile bir görüşme yaptığımız hepinizin malumu. Önümüzdeki hafta artık bu sonuçlanacak. Çünkü zaman da kalmadı. Ondan sonra da bizim durumumuz daha de belli olacak. En azından insanlar daha da önlerini görecekler. Büyük ihtimalle Eskişehir bu pazarlığın içerisinde yok. Şayet bu şekilde devam eder Eskişehir bu pazarlığın çerisinde olmazsa bizim büyükşehir belediye başkan adayımız var ilçe aday adaylarımız var. Arkadaşlarımız da kademe kademe belediye meclisi için dilekçelerini veriyorlar. Kısa bir zaman içerisinde bunlar da sonuçlanacaktır. Biz de kendimize yeni bir yön vereceğiz. Hedefler belirleyeceğiz. Hep birlikte Eskişehirliler olarak İYİ Partiye gönül verenler olarak partimizin ülkemizin devletimizin bize yüklediği bilinçle yerine getireceğiz. Güzel bir seçim çalışması yapacağımızdan kuşkum yok” ifadelerini kullandı.

YÖNETİMDEN 3 İSTİFA 

İl Başkanı Ramis Tunca ise aday adaylık başvurusu için yönetim kurulundan ve ilçe başkanlıklarından istifalar olduğunu belirterek “Yönetim kurulundan 3 isim istifa etti. Bunlar, Hasan Yıldırım, Metin Tiftik, Mehmet İlker Aykanat. İlçe başkanlarımızdan da istifalar oldu. Mihalgazi İlçe Başkanımız Hasan Makine, Alpu İlçe Başkanımız Mustafa Gökçe ve Mihalgazi İlçe Başkanımız Ertuğrul Uzun aday adaylığı için istifa ettiler. Arkadaşlarımızı kutluyoruz” dedi. Ayrıca Tunca, mecliste reddedilen maddeleri sıralayarak “İYİ’ler senin yanında. Sen de geleceğin için, evladın için, vatan için sen de İYİ’lerin yanında ol” ifadelerini kullandı. Genel İdari Kurulu Üyesi Yağmur Gürsöğüt ise, “Yenilenen il ve ilçe teşkilatlarımızla daha güçlü daha dinamik bir şekilde yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. İnşallah gösterdiğimiz bu çabaların karşılığını 31 Mart gecesi hep birlikte alacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2018, 19:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30