Eskişehir'e böyle mi hizmet edilir!

Mustafa Komar, "Eskişehir’e hizmet ediyoruz diye barlar sokağı mı açılır. Siz hizmet değil, siyaset yapıyorsunuz. Halka hizmet etmek istiyorsanız, altyapı ve üst yapı yapın. Doğru düzgün bisiklet yolları yapın. Biz bunları görmek isterken, bunlar barlar sokağı ile karşımıza çıkıyorlar."

Eskişehir'e böyle mi hizmet edilir!

MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Mustafa Komar 222Haber'e konuştu. 

Komar açıklamalarında şu ifadeleri kullandı;

"06.11.2020 tarihinde Odunpazarı Belediyesi Meclis Toplantısında CHP’li meclis üyelerinin oy çokluğu ile alınan içkili yerlere ruhsat verme kararına karşılık MHP Odunpazarı İlçe Başkanlığı olarak 8 cadde ve sokak için ruhsat verilmemesi için imza kampanyası başlattık. Vatandaşlarımıza durumu anlatıyoruz. Eskişehir kentinin nasıl bir tehlike ile karşı karşıya kalabileceğini anlatmaya çalışıyoruz. Sağ olsun halkımız da bize destek olmak için imza veriyorlar. 

Eskişehir bunu hak etmiyor. Eskişehir dünyanın en huzurlu şehirleri arasında yer alıyor. Şehir de zaten bir tane barlar sokağı var ve şehrin suç oranını oldukça yükseltiyor. Her yıl o sokakta yaşanan kavgalardan dolayı ölen vatandaşlarımız oluyor. Yüzlerce insanımız yaralanıyor. Adli vakaların sayısını tahmin bile edemezsiniz. Tam bir pislik yuvası diyebiliriz. Alkol şişede durduğu gibi durmaz diye bir söz var. Vural sokak civarında oturan bir tane aile yok. Yeni barlar sokakları oluşturup ailelerin huzurlarını kaçırmaya gerek yok. CHP Belediyeleri şu pandemi döneminde neden böyle bir karar alır, inanın akıl alır gibi değil. Bu kararın iptalini istiyoruz. Sadece biz değil tüm Eskişehir halkı yeni barlar sokağı istemiyor. Eskişehir demek huzur demek, spor demek, kültür demek. Eskişehir isminin bunlar ile anılması gerekiyor. Kentimizin içki ile anılması bir Eskişehirli olarak benim onuruma dokunuyor. 

Biz şehrimizde çoluğumuzla, çocuğumuzla huzurlu bir şekilde gezmek istiyoruz. Bir tane barlar sokağı ile başa çıkamazken, 8 tane daha açmak neyin nesidir. Kolluk kuvvetlerimizi de düşünmek lazım. Huzur ve güven bir şehrin en önemli unsurlarıdır. Eskişehir’e hizmet ediyoruz diye barlar sokağı mı açılır. Siz hizmet değil, siyaset yapıyorsunuz. Halka hizmet etmek istiyorsanız, altyapı ve üst yapı yapın. Çocuklarımızı sanata ve spora yönlendirecek faaliyetlerde bulunsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ne demiş. “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim” demiş. Sizin de bu doğrultuda hareket etmeniz gerekiyor. Eskişehir’e yeni bisiklet yolları yapın. Doğru düzgün bisiklet yolları yapın. Biz bunları görmek isterken, bunlar barlar sokağı ile karşımıza çıkıyorlar. Bizler müslüman insanlarız. Alkol dinimizce de haram. Alkolü yaygınlaştırmaya çalışarak, nereye varmak istiyorsunuz. Bu kararın iptali için ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Dava da açacağız. Hakkımızı arayacağız. Eskişehir halkı bunları hak etmiyor.” 
 

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2020, 14:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30