Eskişehir için önemli projeler!

Türk Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) ve Stifung Mercator işbirliğinde düzenlenen Türkiye Avrupa Gelecek Forumuna katılan temsilciler, Tepebaşı Belediyesi’nin projelerini yerinde inceledi.

Eskişehir için önemli projeler!
banner115

Tepebaşı Belediyesi’nin örnek projeleri beğeni toplamaya devam ederken son olarak TÜSİAD ve Stifung Mercator tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Türkiye Avrupa Gelecek Forumuna katılan temsilciler, kente gelerek çalışma ve uygulamaları yerinde inceledi.

Türkiye ile Avrupa arasında kalıcı ilişkiler kurabilmek amacıyla faaliyetlerini sürdüren forumun temsilcileri, Tepebaşı Belediyesi’nin Remourban - Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi’ni uyguladığı Yaşam Köyü’nü ve kardeş şehir Treptow-Köpenick Belediyesi işbirliğinde hayata geçirdiği Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi’ni ziyaret etti. Tepebaşı Belediyesi yetkililerinden söz konusu projeler hakkında bilgiler alan konuk heyet, Avrupa vizyonu taşıyan küresel ölçekteki projeleri çok beğendiklerini ifade etti.

Türkiye Avrupa Gelecek Forumu temsilcileri, Tepebaşı Belediyesi yetkililerini tebrik ederken misafirperverliklerinden dolayı da teşekkürlerini iletti.

Türkiye Avrupa Gelecek Forumu, 2015 yılında Stifung Mercator ve Türk Sanayici ve İşadamları Derneği TÜSİAD tarafından, Türkiye ile Avrupa arasında kalıcı ilişkiler kurabilmek amacıyla kuruldu. Oluşum her yıl Avrupa ve Türkiye’den 30 genç yöneticiyi davet ederek, tartışmalar ve çalıştaylar aracılığıyla, Avrupa çapında fikir alışverişini deneyimlemelerini sağlıyor. AB Dışişleri Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini’nin himayesinde gerçekleştirilen Türkiye Avrupa Gelecek Forumu, Türkiye ve Avrupa arasındaki sağlam ortaklığının kalıcı önemine de dikkat çekiyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30