Eskişehir’de sadece algı yönetimi var

Eskişehir’de sadece algı yönetimi var
banner115

Eskisehir.net ekranlarında Soner Yüksel’in sorularını yanıtlayan Zinhi Çalışkan özellikle Kalabak Su sorunuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan programda özetle şu ifadeleri kullandı;

“Kalabak Su markası Eskişehirspor gibi, Tülomsaş gibi Eskişehir’in en önemli değerlerinden birisidir. Kimse bu markalara kendi şahsından değer kattığı iddiasında bulunmasın. Kimse çıkıp da, ‘ben olmazsam bu koltuğun değeri yok’ demesin. Analar ne yiğitler doğuruyor. Kimler geldi, kimler geçti. Yarın o koltuktan sizi kaldırırlar sonra başka bir isim devam eder. 

Sosyal medya hesaplarımda ne paylaşırsam paylaşayım vatandaşlarımız sürekli Kalabak Su sorunundan dert yanıyorlar. Attığım her twitin altında bu konu gündeme getiriliyor. Lütfen su sorunlarınızı lütfen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve ESKİ Genel Müdür Vekiline de bunları yazın. Biz o kadar açıklama yapıyoruz. Sadece Odunpazarı Belediye Başkanından cevap geliyor. Bildiğim kadarıyla da bu başkanımız Büyükşehir Meclis Başkan Vekili de değil. Kamuoyunun bilgiye ihtiyacı olduğunu sadece ilçe belediye başkanı görüyor. Sorun belli… Kalabak su sorunu ne zaman çözülecek. Damacana problemi ne zaman sona erecek. Gündem kalabak ve damacana gündemi. Tüm kamuoyunun bir bilgilendirmeye ihtiyacı var. ESKİ Müdürünün görevden alınması demek ki yeterli bir hamle değilmiş. 2 aya yaklaşan bir süreç oldu ama doğru sonuçlar halen alınabilmiş değil. 

Maalesef Eskişehir’de sadece algı yönetimi var. 21 yıldır Eskişehir’i yönetiyorsunuz. Bana yapmış olduğunuz bir tane kalıcı eseri söyleyin. Sermaye giderlerine ilişkin ne yatırımlar yapıyorsunuz, açıklayın. Yok. 

Eskişehir’e her kim en ufak bir fayda sağlıyorsa Allah ondan razı olsun. Ama bir iş eksik yapılıyorsa herkesin sesinin çıkması lazım.”

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2020, 02:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30