Eskişehir’e desteklerini daha da arttıracaklar

1932 yılında Paris’te kurulan bugün 90 ülkede yaklaşık 15000 üyesi bulunan ‘SKÅL INTERNATIONAL’ın (SI)Türkiye’de faaliyet gösteren “Uluslararası Skål Dernekleri Federasyonu” (USDF) toplantısı 14-16 Haziran 2019 tarihlerinde Eskişehir’de gerçekleşti. 

Eskişehir’e desteklerini daha da arttıracaklar

Başkanlığını Emin Sarper’in yaptığı Skål Eskişehir Kulübü Derneği bu federasyon toplantısının ev sahipliğini üstlendi. Toplantıya tamamı turizm profesyonellerinden oluşan kulüp üyeleri yanında SKÅL INTERNATIONAL Dünya Başkanı LavonneWittmann ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen konuşmacı olarak katıldı. 
Uluslararası Skål Dernekleri Federasyonu’nun Konuğu Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’di.
Açılış konuşmasını Savaş Çolakoğlu’nun yaptığı toplantının ilk bölümünde Dünya Başkanı konuşma yaptı. Toplantının ikinci bölümünün konuğu Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen oldu. Büyükerşen, Eskişehir’in sahip olduğu potansiyel turizm kaynaklarının nasıl turizm çekiciliklerine dönüştüğünü geçmişten günümüze anlattı. Büyük ilgi ile uyandıran konuşmasında toplantıya katılan turizm profesyonelleri ile görüş alışverişinde bulundu. 


Toplantıdan büyük memnuniyetle ayrılan turizm profesyonelleri Eskişehir’e turlar düzenleme konusunda desteklerini daha da arttıracaklarını belirttiler.
 

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2019, 23:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30