Eskişehir’i yasa boğdu ölüm!

Kanser tedavisi gören Demet Deren Hekimoğlu Tözüm’ün vefatı başta ailesi ve çalışma arkadaşları olmak üzere duyanları büyük üzüntüye boğdu.

Eskişehir’i yasa boğdu ölüm!

Eskişehir’deki çeşitli bankalarda yöneticilik yapan Tözüm, bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Tözüm’ün vefat haberi büyük üzüntü yarattı. STK’larda da görev üstlenen Tözüm için sosyal medyada pek çok taziye mesajı yayınlandı.

Bir dönem bankacılık yapan Gazeteci Deniz Çağlar Fırat, taziye mesajında “Bankacılık kariyerime ilk başladığım 1999 senesinden bu yana tanıdığım, bankacılık kariyerim sonlanmasına rağmen görüşmemize devam ettiğim, tanıdığım en kibar ve güleryüzlü insanlardan eski Koçbank çalışanı, eski T-Bank Şube Müdürü ve son olarak Akbank Şube Müdürlüğü görevini sürdüren Demet Deren Hekimoğlu Tözüm’ün vefat haberini büyük üzüntü içinde öğrendim. Çok gençti. Yüreği her zaman aydınlık Türkiye için atan, Atatürkçü çağdaş kadındı. Çok erken bir kayıp. Allahtan rahmet diliyor, geride kalan tüm sevenlerine, ailesine sabır diliyorum. Mekanı cennet, hakkımız helal olsun. Çok üzgünüm” ifadelerini kullandı. (Eskisehir.net)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30