Eskişehirli sanatseverleri büyülediler

Başarılı performansları ile her hafta Eskişehirli sanatseverleri büyüleyen Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası’nın bu haftaki konuğu piyano sanatçısı Roberto Prosseda oldu. Klasik müzik sanatçılarının önemli eserlerini seslendiren Prosseda ve orkestra sanatçıları notaları ile Eskişehirli sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. 

Eskişehirli sanatseverleri büyülediler

2002 yılında kurulan ve Türkiye’de büyük bir üne kavuşan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrasının bu haftaki konuk sanatçısı İtalyan piyanist Roberto Prosseda oldu. Çocuk yaşlarda müzik ile tanışan ve dünyanın dört bir yanında önemli konserler veren Prosseda, Senfoni Orkestrası ile muhteşem bir uyum içinde Salvatore Frega, Robert Schumann ve Giovanni Sgambati’nin birbirinden özel eserlerini seslendirdi. Andrea Vitello’nun orkestra şefliğini yaptığı konserde Eskişehirli sanatseverler unutulmaz bir akşam yaşadı. 

Senfoni Orkestrası’nın gelecek haftaki konser programı bulunmayıp, orkestra Şehir Tiyatroları ile birlikte sahneledikleri ‘Böyledir Bizim Sevdamız’ müzikali için Eskişehirliler ile buluşacak. 24-25-26 Ocak tarihlerinde Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde sahnelenecek müzikalin biletleri günler öncesinden tükendi. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30