Farkındalık etkinliği düzenleyecekler

Odunpazarı Belediyesi, SMA ile Mücadele Derneği (SMA-DER) ve Etkin Koleji Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde SMA hastalığına dikkat çekmek için farkındalık etkinliği düzenleyecek. 

Farkındalık etkinliği düzenleyecekler

Etkin Koleji Müdür Yardımcısı Çağlayan Öztaş ve Etkin Koleji Öğrenci Meclisi Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarette Öztaş ve öğrenciler, Kazım Kurt’a SMA DER’e ve kendilerine verdikleri destek için teşekkür etti. 

Odunpazarı Belediyesi, SMA-DER ve Etkin Koleji olarak SMA hastalığına dikkat çekmek için 2 Kasım Cumartesi Günü saat 19.00’da Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde (YKSM) bir etkinlik düzenleyeceklerini söyleyen Öztaş, etkinlikte Etkin Koleji Tiyatro Kulübü tarafından Gogol’un öykülerinden uyarlanan ‘Burun’ adlı tiyatro oyunu sahneleneceğini anlattı. Elde edilecek gelirin SMA-DER’e bağışlayacaklarını kaydeden Öztaş, Başkan Kurt’u bu etkinliğe davet etti. 

Etkin Koleji Müdür Yardımcısı Çağlayan Öztaş ve Etkin Koleji Öğrenci Meclisine ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Başkan Kurt, SMA hastaları ve SMA-DER’e destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Etkinliğe emek veren öğrencilere teşekkür eden Kazım Kurt, SMA hakkında toplumsal bilinçlenmenin çok önemli olduğunun altını çizdi.  
 

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2019, 12:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30