Finalistler belli oldu

Reality Of Model Uluslararası Güzellik Yarışması’nın finalistleri belirlendi.

Finalistler belli oldu

Emre Başkut tarafından düzenlenen, Koordinatör Altan Seğmen’in yönettiği, finansını iş insanı Emre Çanakçı’nın sağladığı Eskişehir’in ilk ve tek ulusal Reality Güzellik Yarışması büyük bir başarıya imza attı. 

Armonika Tekstil A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Hiçyılmaz’ın açılış konuşması ile başlayan yarışma, Zamane Grup Kurucusu Erhan Tuna ve Aras Birsen Güzellik Merkezi  Kurucusu Birsen Aras’ın konuşmaları ile devam etti.

Ayla Uğur “Açılış Defilesi” ile devam eden muhteşem gecede Armonika Tekstil Özel Kolleksiyon Defilesi, Missha Butik Defilesi geçişlerinde Bidils Dance Company’nin eşsiz dans gösterileri ile devam etti. Yarışma, Semra Yılmaz’ın kapanış defilesi ile son buldu. 

Organizasyon kapsamında, Beyza Avcı-Kıbrıs Reality Of Models 1’incisi, Elif Güler-Eskişehir Reality Of Models 2’ncisi, Tuğçe Yalçın-Ankara Reality Of Models 3’üncüsü, Tuba Özkan-Bursa Reality Of Models 4’üncüsü olarak belirlendi. 

Yarışmada ayrıca; Eb Management Güzeli-Edanur Sertdemir,  Armonika Güzeli - Nevide Çiçek, Yılın Modeli-Nevide Çiçek, Cilt Güzeli-Emel Demiröz, Doğal Yüz Güzeli-Elif Güler,  Natural Smile-Beyza Avcı, Geleceğin Yıldızı - Tuba Özkan, En İyi Vücut-Sanaz Zahraei,  Kamp Güzeli Tuğçe Yalçın, One More International-Beyza Avcı, Sosyal Medya Güzeli-Buse Yalçın, Catwolk Güzeli-Beril Aslanyay, Halk Güzeli-Tuğçe Yalçın seçildi.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2021, 20:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30