Gönüllerince eğlenecekler!

Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda geleneksel olarak düzenlediği ‘Çocuk Şenliği’ 28 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek.

Gönüllerince eğlenecekler!
banner115

Çocuklar, kurulacak onlarca stantta boyamadan baskıya, zeka oyunlarından yarışmalara kadar birçok etkinlikle gönüllerince eğlenecekler. Şenlikte çocukların sahne alacağı birçok sahne performansının yanı sıra çocukların büyük beğeni ile takip ettiği Şubadap çocuk müzik grubu da sahne alacak.
Büyükşehir Belediyesi geleneksel hale getirdiği Çocuk Şenliği’ni 28 Nisan Pazar günü Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Spor etkinliklerinden yarışmalara, konserlerden gösterilere, atölyelerden sirk kortejine kadar onlarca etkinlik arasında çocuklar unutamayacakları bir gün yaşayacak. Spor ve yarışmalar, oyunlar ve oyun alanları ve birbirinden renkli gösterilerle çocuklar en büyük bayramlarını büyük bir coşkuyla kutlayacak. Büyükşehir Belediyesi’nin birimlerinin yanı sıra Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, Aktif Felsefe, Türk Hava Kurumu, AKUT, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Eskişehir Kent Konseyi, Atatürkçü Düşünce Derneği, Sığınmacı ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği, İnsan Kaynağını Geliştirme Vakfı, AHBAP Topluluğu, Kiraz Ağacı Eğitim Kooperatifi ve Başka Bir Okul Mümkün Eğitim Kooperatifi de Sazova’da stant açarak çocuklarla buluşacak. 
2013 yılında kurulan ve kısa sürede çocukların beğenisini toplayan Şubadap Müzik Grubu da kendi ürettikleri çocuk şarkılarıyla saat 16.00’da çocuklarla buluşacak. 
Meteoroloji’den alınan bilgiye göre 22 Nisan Pazar günü havanın 22 derece ve güneşli olması bekleniyor. 

 

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2019, 17:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30