Güne spor yaparak başlıyorlar

Tepebaşı Belediyesi’nin düzenlediği sabah egzersizleri programına katılan vatandaşlar, açık havada spor yaparak güne zinde bir başlangıç yapıyor.

Güne spor yaparak başlıyorlar
banner115

Tepebaşı Belediyesi tarafından ilçenin farklı noktalarında düzenlenen açık hava egzersizleri, Eskişehirlileri sporla buluşturmaya devam ediyor.

Bu kapsamda açık havada düzenlenen sabah egzersizleri de Eskişehirli kadınlardan ilgi görüyor. Salı ve perşembe günleri sabah ve akşam olmak üzere düzenlenen egzersiz programları, uzman spor eğitmenleri eşliğinde gerçekleştiriliyor.

Uzmanlar, güne açık havada spor ile başlamanın oksijen alımı ve kan dolaşımının artması ile gün içinde fiziksel ve psikolojik olarak daha kaliteli vakit geçirmeye yardımcı olduğunu belirtiyor. Öte yandan sabah yapılan sporun, kalp sağlığını korumada etkili olduğu ve vücut direncini önemli derecede artırdığı biliniyor. Sabah egzersizleri, Şeker Mahallesi’ndeki Şehit Piyade Astsubay Soner Özübek Parkı’nda (çarşamba ve cuma), Kumlubel Mahallesi Aydınlı Sokak’ta bulunan parkta (pazartesi ve çarşamba) ve Batıkent Mahallesi’ndeki Abdülcemil Kırımoğlu Parkı’nda (salı ve perşembe) düzenleniyor. Eğitimler, 09.00 – 10.00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor.

Kayıtların devam ettiği ve ücretsiz olarak düzenlenen sabah egzersizleri ve yoga eğitimleri hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 (530) 158 34 28 numaralı telefondan yetkililere ulaşabiliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30