Hakan Çizmelioğlu'dan sert tepki!

Tepebaşı Belediyesi personeli tarafından ev ev gezerek anket yapıldığı ve vatandaşın hangi partiye oy verdiği sorulduğu ankete AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu sosyal medyadan tepkisini gösterdi.

Hakan Çizmelioğlu'dan sert tepki!
banner115

Geçtiğimiz hafta vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine açıklama yapan ilçe başkanı Çizmelioğlu, Chp'nin vatandaşları fişlendiğini belirterek, çalışan belediye personelinin Chp' ye üye olmaları konusunda da baskı uyguladıklarını ve üye olmayanlara mobbing uyguladıklarını paylaşımında:

" Yok Artık!!
Şimdi sırada vatandaşı fişleme girişimleri başlamış.

Chp belediyelerinin sadece kendi seçmenine hizmet ettiği gerçeği zaten biliniyordu.

Şimdi de sokak sokak, ev ev gezerek 'anket' adı altında vatandaşın hangi partiye oy verdiğini sordurarak sözümona fişleme yapmaya çalışıyor.

Bu aciz çırpınışların bir sonu yok. Hangi belediye hizmetini sağlıkla yaptınız ki,
Size oy çıkmayan sokaklardaki vatandaşı zor durumda bırakmayı düşünüp oy kazanmaya çalışacaksınız.

Tepebaşı Belediyesi bünyesinde çalışanlara Chp'ye üye olmayanlara nasıl mobbing uyguladığınızı ve işden çıkartmak için binbir bahane ürettiğinizi aldığımız şikayetlerle biliyoruz. 

Belediye çalışanları dahil hiç bir vatandaş hangi partiye üye olduğunu, hangi partiye oy attığını söylemek zorunda değildir.

Vatandaşların yakasından düşün ve siyasi görüşüne göre değil bu şehrin bir vatandaşı olduğunu kabullenip, gerçek belediyecilik vasıflarınızı uygulayın" dedi.

Sosyal medyadan büyük destek alan İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, her ne görüşte olursa olsun tüm hemşerilerimizin hakkını korumaya, Belediyenin kendi vazifesi olan belediyecilik hizmetlerini hatırlatmaya devam edeceğini belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30