Hem okuyorlar hem de oynuyorlar

Çocukların hayallerini süsleyen Masal Şatosu’nda çocukların gelişimine katkı sunan ücretsiz atölyeler devam ediyor. Son olarak çocukların okuma ve yaratıcı düşünme becerilerini geliştirmek amacıyla düzenlenen ‘Okuyorum Oynuyorum’ atölyesinde çocuklar kitap üzerinde yaratıcı okuma ve düşünme çalışmaları gerçekleştirdi. 

Hem okuyorlar hem de oynuyorlar
banner115

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı iş birliği ile düzenlenen Okuyorum Oynuyorum Atölyesi Masal Şatosu’nda gerçekleştirildi. Çocukların okuma yaratıcı düşünme becerilerini geliştirmek, okuma kültürünü ve okuryazarlık becerilerini desteklemek amacıyla düzenlenen atölyede Noelia Blanco’nun “Değirmenler Vadisi” öykü kitabı ele alındı. Kitabın konusu çerçevesinde her şeyin en iyisini yapan makinelere karşı, tembelleşen ve düş kuramaz hale gelen insanların hikayesi ile kendi hayallerini konuşan çocuklar, okul dışında kalan vakitlerini verimli bir şekilde değerlendirdi. 

Masal Şatosu’nda atölyelerin devam edeceğini ifade eden yetkililer, ebeveynlerin atölyeler hakkında 0222 300 00 15 üzerinden bilgi alabileceğini belirttiler. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30