Hırvatistan maçı Eskişehir'de

A Milli Kadın Hentbol Takımı Eylül ayında Eskişehir'de resmi bir milli maç oynayacak.

Hırvatistan maçı Eskişehir'de
banner127

2020 Kadınlar Avrupa Hentbol Şampiyonası Elemeleri 6. grupta yer alan A Milli Kadın Hentbol takımımız, Fransa ve Hırvatistan ile oynayacağı maçlar için Ankara'da kamp çalışmalarına 17 Eylül Salı günü Ankara'da başlıyor. Milliler'in zorlu Hırvatistan maçı da Eskişehir’de oynayacak

Türkiye Hentbol Federasyonu karşılaşmanın Eskişehir'de oynanacağını resmen açıkladı. Zorlu mücadele 28 Eylül Cumartesi günü saat 18.00'de Porsuk Spor Salonunda oynanacak. Ay yıldızlılar kadın hentbolünün güçlü temsilcilerinden Hırvatistanı Eskişehirli hentbolseverlerin desteği ile mağlup etmek istiyor.

Milli takımlara yapmış olduğunu ev sahipliği ile her zaman adından övgü ile bahsettiren Eskişehir halkının bu sınavdan da başarılı çıkacağına kesin gözüyle bakılıyor. Milli maçların olmazsa olmazlardan Bando EsEs’in de bu mücadele tribündeki yerini alması bekleniyor.

Ayrıca Eskişehir hentbolünün yetiştirdiği iki önemli oyuncu da Ay Yıldızlı forma ile Eskişehir'e gelecek. Eda Nur Kılıç ve Ayşenur Sormaz Eskişehir'de milli formayı terletmenin haklı gururunu yaşayacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30