Hobi bahçeleri kapatıldı

Odunpazarı Belediyesi, Covid-19 (korona) virüse karşı çalışmalarına devam ediyor. Dezenfeksiyon çalışmalarını sürdüren, vatandaşlara belediyeye gelmeden işlemlerini evlerinden yapabileceklerine dair açıklamalar yapan, cadde ve sokakları yıkayarak dezenfekte eden Odunpazarı Belediyesi, aldığı önlemlere yenilerini ekledi. Odunpazarı Belediyesi, hobi bahçelerini kullanıma kapatma kararı aldı. 

Hobi bahçeleri kapatıldı
banner115

Salgının yayılmasını önlemek ve halk sağlığını düşünerek çalışmalarını sürdüren Odunpazarı Belediyesi, vatandaşlardan gelen talep üzerine bir önlem daha aldı. Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, halkın yoğun olarak kullandığı hobi bahçelerini, salgın tehlikesi geçene kadar, kullanıma kapatma kararı aldı. 

Korona virüse karşı Odunpazarı Belediyesi olarak gerekli çalışmaları yürüttüklerini belirten yetkililer, vatandaşların sağlığını korumak için böyle bir önlemi almak zorunda kaldıklarını söyledi. Ayrıca yetkililer, hobi bahçeleri için henüz para yatırmayan vatandaşlar ise ücretlerini daha sonra yatırabileceğini de belirtti. 7’den 70’e tüm  vatandaşlara bir kez daha ‘Evde Kal’ çağrısı yapan yetkililer, vatandaşlardan bireysel sorumluluklarını yerine getirmesini ve hijyen kurallarına uymasını istedi.


 

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2020, 14:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30