Hükümete ve iktidara talibiz

Osman Mandacı: "Borç almadan, faiz ödemeden, insanlara acı reçete sunmadan, insanın huzur ve refahını sağlayacak projeler ile seçimlere hazırız. Allah’ın izniyle önümüzdeki seçimlerde hükümete ve iktidara talibiz."

Hükümete ve iktidara talibiz

Yeniden Refah Partisi Eskişehir İl Başkanı Osman Mandacı bir basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu.

Odunpazarı İlçe binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Başkan Osman Mandacı, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı;

“Önümüzdeki seçimlerde ülkenin sadece sorunlarını dile getiren siyasi partiler yerine çözümleri ortaya koyabilen siyasi partilerin seçimi kazanacağını düşünüyoruz.

2023 yılında ya da erken yapılacak olası seçimi kimler kazanamayacak? 7 madde halinde açıklıyoruz.

1-) Daha önce hükümetin içerisinde ekonomi bakanlığı yaptığı halde şimdi hükümetin ekonomisini eleştiren siyasi partiler bu seçimi kazanamayacak.
2-) Daha önce mevcut hükümetin içerisinde başbakanlık yaptığı halde hükümetin dış politikasını eleştiren siyasi partiler bu seçimi kazanamayacak.
3-) Sırf muhalefet olmak için hükümetin yapmış olduğu hayırlı işleri bile eleştiren siyasi partiler bu seçimi kazanamayacaktır.
4-) Terör örgütleri ile arasına mesafe koyamamış adeta etle tırnak gibi olmuş siyasi partiler de bu seçimi kazanamayacaktır.
5-) Bu asil ve şerefli milletin milli ve manevi değerlerine hakaret eden, küfür eden siyasi partiler de bu seçimi kazanamayacaktır.
6-) Ülkemizin dış politikadaki sorunları söz konusu olduğu halde milli ve yerli olamayan muhalefet partileri de bu seçimi kazanamayacaktır.
7-) Yola çıkarken kimsesizlerin kimsesiyiz, sessiz yığınların sesiyiz, varoşların partisiyiz denildiği halde işçiye, memura, emekliye yoksulluk sınırının altında maaşı reva gören siyasi partiler de bu seçimi kazanamayacaktır.

Peki bu seçimi kim kazanacak. Sadece sorunları dile getirenler değil, çözümü ortaya koyanlar kazanacak. Borç almadan, faiz ödemeden, insanlara acı reçete sunmadan, insanın huzur ve refahını sağlayacak projeler ile seçimlere hazırız. Allah’ın izniyle önümüzdeki seçimlerde hükümete ve iktidara talibiz.”
 
 

 

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2022, 02:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30