Huzur dolu kent; Eskişehir!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Dünyanın en güvenli şehirleri sıralamasında ilk 20 içerisinde Türkiye’den sadece Eskişehir’in olduğunu resmi twitter hesabından kamuoyuna duyurdu.

Huzur dolu kent; Eskişehir!
banner115

Eskişehir göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. Amerika Birleşik Devletleri’nin New York kentinde hizmet veren ünlü www.thedailymeal.com web adresi “Dünya galerisinde en güvenli 50 şehir” başlığı altında bir haberi takipçileriyle paylaştı. Dünyanın dört bir yanından güvenli kentlere örnek verildi. Bu listede de ilk 20 sırada Türkiye’den sadece Eskişehir yerini aldı. Listede 15’inci sırada bulunan Eskişehir’den, “İki büyük üniversiteyle Eskişehir, son yıllarda daha güvenli hale gelen ve modern, geleneksel ve eski Türk yaşamının mükemmel bir karışımını sunan bir üniversite kasabasıdır. Hamamları veya bazıları Osmanlı dönemine dayanan hamamları ile bilinir” sözleriyle bahsedildi. Zirvede ise “Doha, Katar” yer aldı. Kamuoyuna duyurulan haberle ilgili olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de bir paylaşımda bulundu.

Twitter hesabından açıklama yapan Başkan Büyükerşen, “Bu gurur hepimizin. Dünyanın en güvenli şehirleri sıralamasında ilk 20 içerisinde Türkiye’den sadece Eskişehir var. @eskisehirbb Eskişehir’de güven var! #TürkiyeninEskişehiriVar” ifadelerine yer verildi. Büyükerşen’in bu paylaşımı takipçileri tarafından binlerce kez beğenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30