İhtiyaç sahipleri yalnız bırakılmıyor

Büyükşehir Belediyesi evden çıkamayacak durumda olan yaşlı, hasta ve engellilere yönelik verdiği ve pandemi döneminde ara verdiği ücretsiz evde bakım hizmetlerine gerekli tedbirleri alarak sürdürüyor. Evde yıkama hizmetlerinin yanı sıra kuaförlük hizmetlerinin de ayrı ekipler tarafından gerçekleştirildiğini ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, hizmetten tüm yaşlı, engelli ve hasta vatandaşların faydalanabildiğini ifade ettiler. 

İhtiyaç sahipleri yalnız bırakılmıyor
banner115

Uygulama kapsamında Büyükşehir Belediyesi’nin uzman personelleri banyo hizmetlerinin yanı sıra  ihtiyaç sahiplerinin evlerine giderek tansiyon ve ateş ölçümü, saç kesimi ve bakımı, tırnak ve cilt bakımı gibi hizmetleri de ücretsiz olarak veriyor. Koronavirüsten korunmak ve gidilen evdeki vatandaşları korumak için bir dizi tedbir aldıklarını ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, sahaya çıkan her personelin günlük olarak ateş ölçümlerinin yapıldığını ve girilen evlerde de tüm aile fertlerinin ateşlerinin kontrol edildiğini belirttiler. 

Yaşlı, hasta ve engelli yakını olan vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’nin bu anlamlı hizmetinin kendileri için büyük kolaylık olduğunu belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve ekibine teşekkür ederken, Büyükşehir Belediyesi yetkilileri de hizmetin yaş ve cinsiyet ayırmaksızın tüm ihtiyaç sahiplerinin faydalanabildiğini belirttiler. Evden çıkamayacak durumda olan yaşlı, hasta ve engellilere bir telefon kadar yakın olduklarını hatırlatan yetkililer, hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşların 0552 426 25 40 nolu telefonu arayarak kendilerine ulaşabileceklerini ifade ettiler. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30