İhtiyaç sahiplerine yardım eli!

Büyükşehir Belediyesi, ‘Şehir Paylaşmaktır’ adıyla başlattığı destek uygulamasında hayırseverlerin satın aldığı paylaşım kolilerini muhtarların da desteğiyle ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor.

İhtiyaç sahiplerine yardım eli!
banner115

Sosyal belediyecilik anlayışı ile ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatan Büyükşehir Belediyesi, ‘Şehir Paylaşmaktır’ diyerek https://market.eskisehir.bel.tr web sitesi üzerinden ve Üretici Marketlerden paylaşım kolisi satın alan vatandaşların desteklerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Esnaf odaları ve dernekler aracılığıyla pandemi sürecinden etkilenen esnaflara ulaşan Büyükşehir Belediyesi, muhtarlar ile organize bir şekilde çalışarak mahallelerdeki ihtiyaç sahiplerini de tespit ederek paylaşım kolilerini ulaştırmaya devam ediyor.

Desteğin Emek, Yenikent, 75. Yıl, Gökmeydan, Çankaya, Vadişehir, Gültepe, Osmangazi, Erenköy, Huzur, Tunalı, Eskibağlar, Kumlubel, Esentepe, Hoşnudiye, Mamure, Şeker, Fevzi Çakmak ve Sütlüce Mahalleleri ile devam edildiğini ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, uygulamaya destek geldikçe tüm mahalle muhtarları ile çalışmanın yürütüleceğini belirttiler.
Şehir Paylaşmaktır destek uygulaması sayesinde hem ihtiyaç sahiplerinin hem de üreticinin yüzünün güldüğünü ifade eden mahalle muhtarları ise Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve hayırseverlere destekleri dolayısıyla teşekkür ettiler.

Türkiye’nin dört bir yanındaki hayırseverlerin  https://market.eskisehir.bel.tr web sitesi üzerinden bütçesine uygun erzak kolisini alarak bir ihtiyaç sahibinin yüzünü güldürebileceğini ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ise özellikle Eskişehir’in önde gelen sanayici ve iş adamlarına seslenerek kampanyaya destek beklediklerini belirttiler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30