İmar sorunu çözülürse hava kirliliği...

Çevre Mühendisleri Odasının hazırladığı hava kirliliği raporunda Odunpazarı ilçesinin Türkiye'nin en kirli havalarından birisine sahip olduğunun ortaya çıkması ile ilgili olarak Cumhur İttifakının Odunpazarı Başkan Adayı Volkan Doğan da bir yorumda bulundu.  

İmar sorunu çözülürse hava kirliliği...
banner127

Doğan yaptığı yorumunda, " Doğalgazın yaygınlaşmasını sağlamamız lazım. Özellikle kırsal mahallelerimizde doğalgazın daha çok yaygınlaşması gerekiyor. Ne yazık ki imar problemleri nedeniyle bu konuda hemen bir çözüm üretemiyoruz. ESGAZ ile sürekli görüşüyoruz. İmar problemi aşıldığında yapacakları projelerin hazır olduğunu söylediler. Yakın bölgelerden büyük doğalgaz hatlarının geçtiğini de biliyoruz. Yıl sonuna kadar bu problem aşılırsa hemen çözüm odaklı çalışmalar başlatabiliriz. Organize sanayi bölgesinde de aynı çalışmaları gerçekleştireceğiz.

Hava kirliliği yanı sıra çevre kirliliği konusunda da problemler var. Mevcut belediyenin çöp toplama ve geri dönüşüm konusunda da başarılı olduğunu söyleyemeyiz. İnşallah 1 Nisan 2019 tarihinden itibaren yeni bir belediyecilik anlayışı ile bu sorunları tek tek çözeceğiz."  

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2019, 14:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30