İsmail Candemir'den 10 Kasım mesajı

MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 82. ölüm yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

İsmail Candemir'den 10 Kasım mesajı

İsmail Candemir mesajında şu sözlere yer verdi;

"Varlığımızın ve Türkiye Cumhuriyeti'nin varoluşunun mimarı olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 82. sene-i devriyesindeyiz. Kılavuzumuz, yolumuzun mihmandarı karanlık gecelerimizin sönmeyen ışığı olan Atatürk maziden istikbâle kurulan Cumhuriyet köprüsünde en sağlam, en güçlü ve en güvenilir mihenk taşımızdır. Tarihin kalbi bu topraklar üzerinde yaşamış ve yaşayan Türk Milletidir. Ve bu kalp; Türk'ün asil evladı Mustafa Kemal Atatürk ile dün gurur duymuştur, bugün gurur duyuyordur ve yarın da gurur duymaya devam edecektir. Mustafa Kemal Atatürk, bu toprakların yeşeren umudu, dünün onurlu geçmişi, yarının ise aydınlık geleceğidir. Ölüm bedenden ibarettir, -ki fikirler, eserler, düşünceler dâima yaşar. Bizler açtığın yolda gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğiz.

Büyük Türk; Mustafa Kemal Atatürk'ün de ifadesindeki gibi, "İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal.. İkinci Mustafa Kemal, onu “ben” kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!" Fikirlerini, Türkiye Cumhuriyeti'ni bıraktığın manevî miras olan aklı ve bilimi yaşatmak, koruyucusu olmak için çalışacağız. Sesin, bizim sesimizdir bunun şuurunda hareket edeceğiz. Bedenen aramızdan ayrılışının sene-i devriyesinde seni rahmet, minnet ve derin bir özlemle yâd ediyoruz. Ruhun şâd olsun Türk'ün aziz önderi Mustafa Kemal ATATÜRK!"

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2020, 05:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30