İsmail Candemir'den Büyükşehir'e tepki!

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir il başkanı İsmail Candemir, Adana’da polis servisine bombalı saldırı düzenleyen ve Eskişehir’de etkisiz hale getirilen teröristlerin morga kaldırılan cesetleri, Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin tahsis ettiği cenaze aracıyla İstanbul’a göndermesine tepki gösterdi.

İsmail Candemir'den Büyükşehir'e tepki!
banner127

İsmail Candemir yaptığı yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Adana Yüreğir ilçesinde polis servisine yaptıkları bombalı suikast sonucu 1’i polis 5 kişinin yaralanmasına sebep olan MLKP terör üyesi oldukları belirlenen Ozan Sökmen ve Fırat Şeran’ın ilimizde saklandıkları hücre evine yapılan operasyonda Polislerimizle girdikleri çatışmada 2 kahraman polisimizi yaralamışlar ve kendileri de ölü olarak ele geçirilmişti. 

Teröristlerin cesetleri Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yapılan incelemeler ve otopsi işlemleri sonrasında yakınları tarafından Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin tahsis etmiş olduğu cenaze aracıyla İstanbul’a gönderildi.

Geçtiğimiz ay İzmir’de öldürülen Eymen Bebek için mesafeyi bahane ederek Eskişehir’e cenaze nakil aracı vermeyen CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi, Yine CHP’li belediye olan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi teröristlerin cesetlerini taşınması için araç tahsis edilmesine şaşırmadık.

İnsani duyguların bir anda yükselmesinin, cesetlere sahip çıkılmasının sebebi nedir? Arkasında kimler vardır?

Bu davranış sonrası aynı şehrin havasını soluduğunuz çatışmada yaralanan Kahraman Polislerimize, silah arkadaşlarına ve ailelerinin yüzüne nasıl bakacaksınız?

Türk milletinin; Askerine, polisine kurşun sıkan teröristlere kim yada kimler yardım ediyorsa haindir. 

Son olarak; Eymen bebeğe gösterilemeyen saygıyı terörist cenazelerinde gösteren anlayışı lanetliyor ve  kınıyoruz. Yaralı kahraman polislerimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2019, 19:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30