İsmail Kumru Güven Tazeledi

Odunpazarı Kent Konseyi 9. Genel Kurulu Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Yaklaşık 200 sivil toplum kuruluşu temsilcisinin oy kullandığı ve 400 katılımcıyla gerçekleştirilen genel kurulda İsmail Kumru oy birliğiyle yeniden başkanlığa seçildi. 

İsmail Kumru Güven Tazeledi

Divan Başkanlığı’nı Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Sevgi Akmen’in yaptığı Genel Kurula, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, İyi Parti Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu, CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel, Odunpazarı Belediye Başkan Vekili Cahide Tetik, Nilüfer ve Çankaya Kent Konseyi Başkanları katıldı. Başkan Kumru’nun yürütme kurulunda üniversiteler, Mimarlar Odası, Eczacılar Odası, Baro, TEMA, Tabip Odası, Sakatlar Derneği  gibi güçlü kurum ve kuruluşların temsilcileri yer alıyor.

ODUNPAZARI'NIN GELİŞİMİ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ   

Yoğun katılımla gerçekleşen genel kurulda konuşan İsmail Kumru, Odunpazarı Kent Konseyi gönüllüleriyle birlikte bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Odunpazarı’nın gelişimi ve değişimi için projeler ortaya koyacaklarını söyledi. Kumru , 21 Mahalle Meclisi; 14 Çalışma Grubu; Kadın, Çocuk Gençlik meclisleri ile gerçekleştirdikler yüzlerce proje ve etkinliğin faaliyet sunumunu yaptı.

Önümüzdeki dönemde de  projelere devam edeceklerini belirten Kumru, en önemli konu başlıklarının ise “İklim Krizi” olacağını vurguladı. 

Odunpazarı Belediye Başkan Vekili Cahide Tetik de Odunpazarı Belediyesi olarak Başkan Av.Kazım Kurt’un Kent Konseyi geçmişi ve katılımcı demokrasiye inancı sayesinde Odunpazarı Kent Konseyi ile uyum içerisinde çalıştıklarını söyledi. Tetik, bu uyumun  devam edeceğinin altını çizdi. 

Genel Kurul’da konuşan Milletvekiller Utku Çakırözer ve Arslan Kabukcuoğlu da Odunpazarı Kent Konseyi çalışmalarını dikkatle takip ettiklerini ve  konseyin kent ve yerel demokrasi açısından Eskişehir  için bir şans olduğunu dile getirdi. 

Genel Kurula katılan  tüm temsilcilerin oy birliğiyle güven tazeleyen İsmail Kumru, kendisine ve seçilen yürütme kuruluna güvendikleri için herkese teşekkür etti.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30