İsmail Özen hayatını kaybetti

Eskişehir'de siyaset camiası İsmail Özen'in ölüm haberiyle sarsıldı.

İsmail Özen hayatını kaybetti
banner127

TBMM'de 16. Dönem Eskişehir Milletvekili olarak görev yapan, Çifteler eski Belediye Başkanı İsmail Özen hayatını kaybetti. Cenazesi 20 Nisan Cumartesi günü Çifteler Çarşı Camisi’nden öğle namazını müteakip kaldırılacak. 

222Haber.com olarak Merhum İsmail Özen'e Allah’tan rahmet, Özen Ailesi’nin tüm fertlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz.

TAZİYE MESAJLARI

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen: "TBMM 16. Dönem CHP Eskişehir Milletvekili ve Çifteler Eski Belediye Başkanı Hacı İsmail Özen’in vefatını derin üzüntü içinde öğrenmiş bulunmaktayım. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum."

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç: "Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, 16’ıncı Dönem CHP Eskişehir Milletvekili olarak görev yapan ve Çifteler eski Belediye Başkanı İsmail Özen’i kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dilerim."

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt: "16. Dönem Milletvekilimiz ve Çifteler Eski Belediye Başkanı Hacı İsmail Özen’in vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum." 

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2019, 01:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30