Kaçak ürünler ele geçirildi

Eskişehir’de düzenlenen uyuşturucu ve kaçak tütün mamullerine yönelik operasyonlar nefes kesti. Yapılan çalışmalarda 5 kişi gözaltına alınırken kaçak ürünler de ele geçirildi.

Kaçak ürünler ele geçirildi

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından kentte uyuşturucuyla mücadele kapsamında operasyon düzenlendi. Kente satış için getirilen uyuşturucu maddelerin piyasaya sürülmeden önce ele geçirilmesi ve uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda, satıcı konumundaki 2 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların adreslerinde yapılan aramalarda 55,99 gram sentetik kannabinoid (Bonzai) maddesi ve şüphelilerin üzerinden toplam 19 bin 610 lira ele geçirilirken paraya el konuldu. Gözaltına alınan ve haklarında kesinleşmiş cezaları bulunan 2 şüpheli hakkında 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' suçundan işlem yapıldı. 2 kadın şüpheli daha sonra adliyeye sevk edildi.

Öte yandan soruşturma kapsamında kullanıcı konumunda 3 şahıs hakkında da Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Bulundurmak suçu kapsamında işlem yapıldığı öğrenildi.

KAÇAKÇILIK OPERASYONU

Eskişehir'de tütün mamulleri kaçakçılığına yönelik gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda malzeme ele geçirilirken 1 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince emtia kaçakçılığına yönelik kentte çalışma yapıldı. Operasyonda 1 şahıs yakalanırken hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefet suçundan adli tahkikat başlatıldı. Şüphelinin adresinde yapılan aramalarda 95 adet (200'lük) bandrolsüz makaron, farklı markalarda bin 27 adet faturasız tütün tabakası, 180 adet faturasız pipo, 50 gramlık 11 adet bandrolsüz nargile tütünü ele geçirildi.

BEYLİKOVA’DA OPERASYON

Beylikova ilçesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı. Bir ihbar üzerine harekete geçen İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Akköprü Mahallesinde şüpheli bir otomobili durdurdu. Jandarma ekiplerince otomobilde yapılan aramada, 6 paket metanfetamin ile madde içiminde kullanılan aparat ele geçirildi. Araç içerisinde bulunan Ö.U. ve E.G. gözaltına alındı. Olaylarla ilgili soruşturmaların devam ettiği bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2019, 22:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30