Kadınlara destek devam ediyor!

Odunpazarı Belediyesi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle Hamamyolu’nda etkinlik düzenledi. Kadın cinayetlerine ve kadına yönelik şiddette dikkat çekmek için gerçekleştirilen etkinliğe, eski kocası tarafından öldürülen Ayşe Tuba Arslan’ın cenazesinden gelen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, bir erkek olarak utanarak konuştuğunu söyledi.

Kadınlara destek devam ediyor!

Odunpazarı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde kadın cinayetleri ve kadına yönelik şiddet ile ilgili farkındalık yaratmak için etkin düzenledi. Hamamyolu’nda gerçekleştirilen etkinliğe CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü; Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile çok sayıda vatandaş katıldı. Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Tiyatro Müdürlüğü ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün de destek verdiği etkinlikte, Odunpazarı Belediye Tiyatrosu Oyuncuları Eskişehir’de öldürülen kadınların kim olduğu ve kimler tarafından öldürüldüğünü canlandırdı. Etkinlikte, öldürülen kadınların adlarının yazılı olduğu balonlar uçuruldu. 

“BİR ERKEK OLARAK UTANARAK KONUŞUYORUM”
Etkinlikte konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddet ile Mücadele günü iken biz bugün şiddete uğramış bir kardeşimizin cenazesinden geliyoruz. 

 

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2019, 15:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30