Kadir Bıyık Gazetecileri unutmadı

Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Kadir Bıyık Gazetecileri unutmadı
banner115

Bıyık yazılı olarak yayımladığı mesajında, "Gazetecilik mesleği çağımızın en zor mesleklerinden bir tanesidir. İnsanları sağlıklı ve güncel bilgilerle buluşturmak için her türlü zor koşulun üstesinden gelen gazeteciler, mesleklerini büyük bir özveriyle yerine getirmektedir.

Bu noktada toplumların gelişiminde bilgilendirme, aydınlatma, yönlendirme ve kamuoyu oluşturma gibi görevleri yerine getirme noktasında önemli bir sorumluluğu olan basın kuruluşlarımız, demokratik düzenin sağlıklı işlemesi açısından da son derece ulvi bir görev üstlenmektedir.

İlkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı doğrultusunda başarıyla görevlerini yerine getirme gayreti içinde olan gazetecilerin bu onurlu görevi, bundan sonra da aynı duyarlılıkla ve kararlılıkla yerine getireceklerine yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşünceler ile başta bu kutsal görev uğrunda şehit olan gazetecilerimiz İlhan Darendelioğlu, Erdoğan Hançerlioğlu, ve Cengiz Akyıldız’ı rahmetle anıyor, basınımızın güzide  temsilcileri olan gazetecilerimizin ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en kalbi duygularla kutluyorum" ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30