Kadir Bıyık tam gaz!

Cumhur İttifakı MHP Çifteler Belediye Başkan Adayı Kadir Bıyık ve Belediye Meclis Üyesi Adayları Çifteler İlçesinde esnafları iş yerlerinde ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundular.

Kadir Bıyık tam gaz!

Yaptıkları ziyaretlerde vatandaşların sorunları ve isteklerini dinleyen Kadir Bıyık Projelerinden bahsederek destek istemeye devam etti. Başkan seçilmesi durumunda Çifteler İlçesini Üretken Belediyecilik ve Modern Belediyecilik ile tanıştıracaklarını ifade Kadir Bıyık İlçemiz Tarım, Hayvancılık ve Pazarcılık ile geçiniyor. Halkımızı organik tarıma yönlendirerek tarım arazilerinin elverişliliğinin arttırılarak, vatandaşlarımızın sebzelerini üretebilmesini sağlayacağız. İlçemizde bulunan Kapalı hayvan pazarının tadilatının yapılarak kullanım şartlarının'da iyileştirecekleri belirten Bıyık, Kapalı Pazar Yeri yapılarak İlçeye kazandıracaklarını vurguladı.

Belediye Meclis Üyesi Adaylarının çoğunluğunun gençlerden oluştuğunu söyleyen Kadir Bıyık Büyüklerimizin bilgi, birikim ve tecrübelerinden faydalanarak Çifteler İlçemizi yaşanılacak yer haline getireceklerini ifade ederken Sakaryabaşı’nı yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekecek bir cazibe merkezi haline getireceklerini, Çifteleri Turizme kazandıracaklarını vurguladı.

Kadir Bıyık akşam çalışmalarına ev ziyaretleriyle devam ederek kadınlarla bir araya geldi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2019, 15:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30