Kadir Bıyık'tan kutlama mesajı

Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Kadir Bıyık'tan kutlama mesajı
banner127

Kadir Bıyık'ın açıklamalarında şu ifadeler yer alıyor.

"İfade özgürlüklerinin en etkili aracı olan gazetecilik, Ulusal da Yerel de ve kamu adına hareket ederek, düşünce, anlatım, haber alma ve yayma adına önemli bir araçtır.
Bu anlamda kurumlarla ve bireyler arasında veri akışını sağlayarak demokrasinin korunması için önemli bir görev üstlenen basın mensupları doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatarak önemli katkılarda bulunmuştur.
Ülkemizin son dönemlerde yaşamış olduğu hain darbe girişimini hiç şüphesiz ki yerelde ve ulusalda basın mensuplarımızın yapmış olduğu doğru, tarafsız ve güvenilir haberleri ve milletimizin desteğiyle bertaraf etmiştir. Toplumların bilinçlenmesi ve gelişmesi için çalışan, savaş ve doğal afet gibi her türlü zor koşulda, kamunun menfaatleri için doğru ve objektif habercilik yapan değerli basın mensuplarımıza başarılar diliyorum.
Başta MHP Esenyurt Seçim Bürosu’na teröristlerin saldırısında Şehit edilen Gazeteci Cengiz Akyıldız olmak üzere görevi başında hayatını kaybeden tüm gazetecileri de rahmetle anıyor, Tüm basın mensuplarımızın “21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü”nü en içten dileklerimle kutluyorum."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30