Kadir Bıyık törene katıldı

Cumhur İttifakı Çifteler Belediye Başkan Adayı Kadir Bıyık, Çifteler Yakup Kadri Karaosmanoğlu Ortaokulunda düzenlenen 18 Mart Mart Şehitleri Anma Programına katıldı.

Kadir Bıyık törene katıldı
banner127

Program sonrası Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte Çiftelerdeki Şehit Ailelerini tek tek ziyaret eden Kadir Bıyık, Ailelere Kuran-ı Kerim, Bayrak ve Çiçek takdim etti.
 

Kadir Bıyık, "Bu vatan için gözlerini kırpmadan Şehit olan yiğitlerimizin çok değerli şehit ailelerimizi ziyaret ettik. Bizler sadece 18 Martta değil yada özel günlerde değil her zaman onların yanındayız. Seçim çalışmalarımıza önce onların ellerini öpüp hayır dualarıyla başladık. Allah onları başımızdan eksik etmesin, rabbim bir daha kimseye bu acıyı yaşatmasın. Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.


Ziyaretler sonrası MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak ve Eskişehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Yasin Yumruka'yı Seçim Koordinasyon Merkezinde misafir eden Kadir Bıyık akşam MHP Eskişehir İl ve İlçe Teşkilatları ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte birlikte Emirdağ'da düzenlenen “57.Alay Vefa Yürüyüşü”ne ve Şehitleri anma programına katıldı.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2019, 21:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30