Kaldırımlar araç işgali altında!

Uluönder Mahallesi'nde kaldırıma park edilen araçlar nedeniyle, tekerlekli sandalyedeki vatandaşlar caddenin ortasına inmek zorunda kalıyor. Ortaya çıkan görüntüler utandırıyor. Ayrıca vatandaşlar inşaatlar nedeniyle yıpranan kaldırımların da yenilenmesini talep ediyor.

Kaldırımlar araç işgali altında!
banner115

Haberimizi Uluönder Mahallesinde bulunan Örsan Sokak'ta yaşanan olayı örnek vererek yapıyoruz ancak bu görüntü Eskişehir'in pek çok sokağında ve caddesinde yaşanıyor. Kaldırmlara park edilen araçlar nedeniyle yayaların yanı sıra özellikle engelli vatandaşlar oldukça zor anlar yaşayabiliyor. Yapılan inşaatlar nedeniyle yaya yollarının bozuk olması engelli vatandaşlarımızın yaşam standartlarının düşmesine neden olurken, hatalı park eden araç sürücüleri de bu vatandaşlarımızın işini oldukça zorlaştırıyor.

Konu ile alakalı konuştuğumuz vatandaşlar ise özetle, “Sürücülerin ve yetkililerin bu konularda daha duyarlı olmalarını bekliyoruz. Yaya yollarında tekerlekli sandalyeler sağlıklı bir şekilde ilerlemiyor. Yapılan inşaatlar nedeniyle bu yollar zarar görüyor. Belediyemizden daha düzgün yaya yolları bekliyoruz. Hatalı park yapan sürücülerden lütfen kaldırıma araçlarını park etmesinşler. Özellikle engelli vatandaşlar bazen araçların ilerlediği yola inmek zorunda kalıyorlar. Engelli vatandaşlarımızın işini lütfen daha da zorlaştırmayın” şeklinde ifadeler kullanıyorlar.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2019, 16:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30