Kantinler denetlendi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler okul kantinlerini ve servis araçlarını denetledi. Ekipler, kantinlerin fiyat etiket ve hijyen kontrolleri ile servis araçlarının güzergâh ve ruhsat denetimlerini gerçekleştirdi.

Kantinler denetlendi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, öğrencilerin sağlıklı beslenme ve güvenli ulaşım ihtiyaçlarını karşılayan kantin ve servis araçlarını denetledi. Fiyat Etiketi Yönetmeliği çerçevesinde kantinlerdeki ürünlerin etiket, son kullanma tarihi ve hijyene uygunluğunu denetleyerek kantin hizmeti veren işyerinde ruhsat ve temizlik kontrolü yaptı. Servis Hizmetleri Yönetmeliği çerçevesinde ise okul servis araçlarının güzergah izin ve çalışma ruhsatlarını denetleyen zabıta ekipleri, araçlarda fazla yolcu ve şoför uygunluk kontrollerini gerçekleştirdiler.

Eskişehir’de okuyan çocukların sağlık ve güvenliklerini korumak amacıyla okullarda gerçekleştirdikleri denetimleri özveriyle sürdürdüklerini belirten zabıta ekipleri, rutin kontroller dışında vatandaşlardan gelen ihbarların da değerlendirilerek gereğinin yapıldığını ifade ettiler.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2018, 22:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30