Kayıtlar 26 Mart’a kadar devam edecek

Tepebaşı Belediyesi Bahar Dönemi Çocuk Programları için kayıtlar başladı. Çocukların gelişimine yarar sağlayacak ve ücretsiz olarak düzenlenen programlar için kayıt işlemleri, 26 Mart tarihine kadar yaptırılabilecek.

Kayıtlar 26 Mart’a kadar devam edecek
banner115

Tepebaşı Belediyesi 2020 Bahar Dönemi Çocuk Programları için kayıt işlemleri başladı.

10 farklı branşta düzenlenecek kurslar için 10 Mart tarihinde başlayan kayıtlar, 26 Mart’a kadar devam edecek. Pandemi dolayısıyla kontenjanlar sınırlı şekilde belirlenirken, öğrenciler eğitimlere pandeminin seyrine bağlı olarak yüz yüze ya da online olarak katılabilecek. Tüm tedbirlerin alındığı çeşitli merkezlerde düzenlenecek ve 3-18 yaş arasını kapsayan programlar arasında satranç, oyun ve beceri grubu, resim, jimnastik, çocuk yogası, yaratıcı drama, öykü atölyesi, etüt, donguri Japon matematiği ve eğlenceli matematik yer alıyor.

Yüz yüze programların 23 Nisan Çocuk Sanat ve Kültür Merkezi, Esentepe Çocuk Sanat ve Kültür Merkezi, Çukurhisar Çocuk Sanat ve Kültür Merkezi, Hedef Batıkent Belde Evi, Özdilek Sanat Merkezi, Matematik Evi, Batıkent Belde Evi ve Fevzi Çakmak Belde Evi’nde gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Bahar Dönemi Çocuk Programları hakkında bilgi almak isteyen veliler, 0 (222) 321 56 11 numaralı telefondan yetkililere ulaşabiliyor. Kayıt formuna ise Tepebaşı Belediyesi’nin “www.tepebasi.bel.tr” web adresindeki Qr kodu okutarak ulaşılabiliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30