Kazanan Eskişehir olacak

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan adayının Volkan Doğan olmasıyla, aday tanıtımında Odunpazarı teşkilatının coşkusu da dikkat çekti. Salonda, “Odunpazarı daha iyisini hak ediyor”, “İçin rahat olsun Odunpazarı” yazılı pankartlar yer aldı. Volkan Doğan, “Odunpazarı daha iyisini hak ediyor. Bugünden sonra herkes biliyor ki, Odunpazarı kazanacak, 15 belediye başkanımız ile uyum içinde büyük bir şahlanış yaşanacak, kazanan Eskişehir olacaktır” dedi

Kazanan Eskişehir olacak

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, yaptığı açıklamada, Hemşerilerimizin öğrendiği üzere, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, AK Partimizin yöneticileri tarafından, Odunpazarı’nın yeniden gönül belediyeciliğine kavuşması için görevlendirilmiş bulunuyorum…Yaklaşık 5 yıl boyunca Odunpazarı Teşkilatımız ile birlikte yaptığımız çalışmalar nedeniyle bu büyük sorumluluğu üstlenmenin gurur ve heyecanını yaşıyoruz. Odunpazarı Teşkilatı olarak 5 yıl boyunca güzel Odunpazarı’mızın, daha iyisini hak ettiği bilinciyle birçok çalışma yürüttük ve belediyecilik hizmetlerinin hemşerilerimize daha doğru ulaşması için çaba gösterdik. Uyguladığımız doğru ve rasyonel muhalefet anlayışıyla, mevcut yönetimin yanlışlarını azaltmaya gayret ettik” dedi.

115 BİN HANEYİ ZİYARET ETTİK
Doğan, “Bu çalışmalardan biri de yaklaşık 3 yıl süren ‘Odunpazarı’nın Sokakları Bizden Sorulur’ projemiz idi. Bu proje kapsamında 115 bin haneyi ziyaret ederek, Odunpazarı’mızın 3 bin 938 sokağının sorunlarını tek tek tespit ederek, hazırladığımız programda biriktirdik. Şu anda Odunpazarı’mızın bütün sorunlarının envanterine ve bu sorunların bitmesi için çözüm önerilerine sahibiz” diye konuştu.

EN BÜYÜK SORUN KAYBEDİLEN 5 YIL
Doğan, “Odunpazarı’mızın en büyük sorununun, kaybettiği 5 yıl olduğunu biliyor ve bu nedenle de seçimin sonuçlanmasının ardından hayata geçireceğimiz projelerimiz sayesinde güzel ilçemizin geleceğini inşa etmek için çalışmalarımızı sürdürdüğümüzü de belirtmek isterim. Odunpazarı’nın her taşından haberdar olan Teşkilatımız, partimiz tarafından adaylıkla görevlendirildiği dakikadan itibaren, hayata geçirmek için sabırsızlandığımız bütün projelerimizin hazırlıkları da tamamlanmış oldu. Biz, Teşkilatımız ile birlikte bu göreve hazırdık, şimdi hemşerilerimizin destekleriyle Odunpazarı’mızın geleceğini inşa etmek, bütünün hukukunu korumak için emek harcamanın heyecanını yaşıyoruz. Odunpazarı’ndan yaşayan 401 bin 765 hemşerimizin her birinin içi rahat olsun. Gelecek artık Odunpazarı için gelecek” dedi.

SÖZDE DEĞİL, GERÇEKTEN “BERABER”
Doğan, “Biz, sözde değil gerçekte “beraber yönetme” ilkesiyle hareket eden bir ekibiz. Buradan hareketle seçim çalışmalarımızın ilk bölümünde, Odunpazarı’mızın her bir mahallesini dinleyecek ve hemşerilerimizin önerilerini tek tek kaydedeceğiz. 85 mahallemizin tamamında düzenleyeceğimiz toplantılarla Odunpazarlı hemşerilerimizin “Nasıl bir Odunpazarı hayal ettiklerini” kayıt altına alacak ve hazırladığımız projelerimiz ile birlikte o hayalleri gerçekleştirmek için de hazırlıklara başlayacağız… Hemşerilerimiz, teşkilatımızla birlikte azmimiz ve çalışkanlığımızı yakinen biliyor. Bu azim ve çalışkanlığımızı bundan sonra daha da yukarılara taşımamız gerektiğinin bilincindeyiz ve bu sorumluluğu sonuna kadar hissediyoruz. Çünkü biz biliyor ve inanıyoruz ki, Odunpazarı Daha İyisini Hak Ediyor… Bugünden sonra herkes biliyor ki, Odunpazarı kazanacak, 15 belediye başkanımız ile uyum içinde büyük bir şahlanış yaşanacak ve kazanan Eskişehir olacaktır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2019, 14:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30