Kimse endişe etmesin

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Kaan Ay, İstikbal gazetesinden Erkan Midilli'ye konuştu.

Kimse endişe etmesin
banner115

Son 3 maçta takımı tanıyamadığını belirten  Eskişehirspor başkanı Kaan Ay “Milli arayı en iyi şekilde değerlendirerek aranın ardından da kötü gidişi durduracağız. Kimse endişeye kapılmasın” dedi

Ligde son 3 maçını kaybeden Es-Es’de alınan sonuçlar yönetimi de üzüyor.

Dün değerlendirme yapan başkan Kaan Ay “Son 3 maçtaki sonuçlar ve takımın performansına hepimiz üzülüyoruz. Şampiyonluğa oynayan Gençlerbirliği, Gazişehir ve Denizli maçlarında çok iyi olan takımımızı maalesef son 3 maçta tanıyamaz olduk” dedi.

Takımın bir an önce toparlayacağını belirten başkan Ay “Milli arayı en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Aranın ardından arka arkaya İstanbul ve Osmanlı ile zorlu maçlara çıkacağız. Teknik kadro ve oyuncuları güvenimiz tam. Kimse endişe etmesin ve karamsarlığa kapılmasın. Yeniden iyi sonuçlar alacağız” dedi.

 Ay yönetim olarak yoğun bir mesai içinde olduklarını da belirterek “Ben ve yönetici arkadaşlarım geldiğimiz günden bu yana yoğun bir çalışma içindeyiz. Oyunculara maaşlarını verdik. Prim borcumuz yok. Takımı en iyi otellerde yatırıyoruz. Kulübün borçlarını da azaltıyoruz. Gelir getirecek yeni kaynak için görüşmelerimiz var. Önümüzdeki günlerde bunun da müjdesini vereceğiz” dedi. (İstikbal)

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2019, 16:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30