Kimyaya renk kattılar

Büyükşehir Belediyesi Bilim Deney Merkezi ve Sabancı Uzay Evi, yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği üniversite işbirlikleri ile öğretmenlerin alan gelişimlerine katkı sunmaya devam ediyor. Bilim Deney Merkezi ev sahipliğinde, Gürcistan İlia Devlet Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ketevan Kupatadze tarafından Fen Bilimleri ve Kimya öğretmenlerine yönelik "Renkli Kimya" isimli atölye çalışması gerçekleştirildi.

Kimyaya renk kattılar
banner115

Öğretmenler kimya bilim dalının sıcak, ilginç, sihirli ve renkli yüzü ile tanışarak, dersler daha eğlenceli ve dikkat çekici hale nasıl getirilir sorularının cevaplarını öğrendiler. Kimyanın teorik olarak çocuklara sıkıcı bir ders olarak gelebileceğini ifade eden Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ketevan Kupatadze, bu gibi eğlenceli deneyler ile çocukların bu derse ilgi duyacağının altını çizdi. Başkan Büyükerşen ve ekibine Bilim Deney Merkezi gibi bir alanı Eskişehir’e kazandırdığı için teşekkür eden Kupatadze, çocuklara erken yaşta bilimi sevdirmek için Bilim Deney Merkezi’nin önemli çalışmalara imza attığını belirtti. 
Deneyimli bir eğitmenden farklı tecrübeler edindiklerini ifade eden katılımcılar ise çocukların görsel materyaller ile fen bilimleri dersini daha çok sevdiklerini belirterek, böyle bir atölye düzenleyen Bilim Deney Merkezi’ne teşekkür ettiler.  

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2019, 18:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30