Kinimiz her zaman diri kalacaktır

Ömer Erol: "Ne Gölbaşı’nda Polis Özel Harekâtı bombalayan hainleri, ne Ömer Halisdemir'e şarjörlerini boşaltanları, ne de masum sivillere ateş emri veren vatan hainlerini asla unutmayacağız. Kinimiz her zaman diri kalacaktır."

Kinimiz her zaman diri kalacaktır

Kamu Yararına Çalışan Polis Emeklileri Derneği Eskişehir Şube Başkanı Ömer Erol 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

Erol açıklamalarında şu ifadeleri kullandı;

"15 Temmuz 2016 gecesi Türk milleti tarihinde daha önce hiçbir şekilde görmediği haince darbe girişimi yaşadı. Şükürler olsun ki ordumuzun ve polisimizin içerisinde bulunan gerçek vatan evlatları ve milletimizin kahramanca direnişi sayesinde emellerine ulaşamadılar. 

Kimileri askeri helikopterle Yunanistan’a kaçtı. Kimileri fareler gibi kaçıp saklandı. Bu hain yapı din üzerinden bir çok insanın kanına girdi. Kendilerinin gizlenme uzmanı olmaları da unutulmamalıdır.

Pirincin içerisindeki siyah taşı alıp atarsın ancak sorun beyaz taştır. Başta Türk Silahlı Kuvvetleri, Emniyet ve Yargı birimleri olmak üzere hemen hemen bütün devlet kurumlarının içine sızmış olan fetöcü hainler tıpkı pirinçteki beyaz taş gibiydiler. Her yerde rahatlıkla kamufle oldular. Gücü ellerine aldıklarında inandıkları zamana kadar da her konuda alttan alıp, insansıl bir görüntü sergilediler. Gerçek yüzlerini 17/25 Aralık 2013 sürecinde göstermeye başladılar. Kanlı yüzlerini ise takvimler 15 Temmuz 2016’yı gösterirken gösterdiler. Rabbim şehitlerimize rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Türk milleti tekrar böyle tuzaklara düşmesin.

Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği ülkemizin önemli STK larından biri olarak her zaman ve her şartta vatanımıza sahip çıkarak, Türk milletinin birlik ve beraberliği ilkesinden asla taviz vermemiş ve vermeyecektir.

Ne Gölbaşı’nda Polis Özel Harekâtı bombalayan hainleri, ne Ömer Halisdemir'e şarjörlerini boşaltanları, ne de masum sivillere ateş emri veren vatan hainlerini asla unutmayacağız. Kinimiz her zaman diri kalacaktır."

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2021, 09:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cengiz TAŞDEMİR
Cengiz TAŞDEMİR - 3 yıl Önce

Allah şehitlerimize rahmet eylesin, isterim ki bizim olacağımıza ateş atan bu hainlerden bütün siyasi ve sahte baskılara ve riya oyunlara rağmen, arkadan akın akın gelmeye devam eden vatan ülküsünü inanan katdeslerimiz intikamımız alınsın

Mehmet SUCU
Mehmet SUCU - 3 yıl Önce

Senle gurur duyuyorum devrem, emeğine sağlık!...

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30