Kırka'ya konut müjdesi!

Kırka’ya toplu konut projesi müjdesi veren Sakallı, “TOKİ ile beraber Eskişehir’de yaptığımız toplu konut projelerinin bir benzerini Kırka’da yapacağız” dedi.

Kırka'ya konut müjdesi!
banner115

Cumhur İttifakının Büyükşehir Belediye Adayı Burhan Sakallı, Eskişehir Milletvekilleri Nabi Avcı, Emine Nur Günay ve Metin Nurullah Sazak, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın ve Çifteler Belediye Başkan Adayı Kadir Bıyık ile birlikte Kırka’da AK Parti ve MHP’nin seçim koordinasyon merkezi açılışını gerçekleştirdi. 


Amacının gönüllere girmek olduğunu söyleyen Burhan Sakallı, “Bugün efeler diyarında, Seyit Battal Gazi’nin, Üryan Baba’nın, Himmet Babasın diyarında, güzel Kırka’mızdayız. Yunus Emre’nin deyimi ile söyleyecek olursak, ben gelmedim davi için, benim işim sevi için, dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldim. Hikayemizin özü bu. Biz, gönül yapmaya geldik. Bunun dışındaki işleri zaten yaparız. Eğer yüreklere dokunabiliyorsak, aynı yola, aynı ufka bakıyorsak bunun dışındakileri zaten yaparız” dedi. 


Kırka’ya toplu konut projesi müjdesi veren Sakallı, “Bu bölgede bir toplu konut projesine ihtiyaç var. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ne Kırka’da ne Seyitgazi’de ne de Eskişehir’de herhangi bir konut projesi yapmadı. Ama karşısınız, Ihlamurkent’i, Karapınar’ı, Vadişehir’i yapan belediye başkanı var. Şimdi de Büyükşehir Belediyesi, Seyitgazi Belediyesi ve TOKİ ile  beraber Eskişehir’de yaptığımız toplu konut projelerinin bir benzerini Kırka’da yapacağız” dedi. 

Kırkalı gençlere istihdam sağlayacaklarını söyleyen Sakallı, “Önümüzdeki dönemde Eskişehir’de gençlere iş bulmak üzerine bir sözümüz var. İlk 5 yılda 10 bin gencimize iş sözü veriyoruz. Bu sözün önemli bir bölümünü Kırka’da, Kırkalı gençlerimiz için kullanacağız. Çünkü Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı şehirdeki her şeyden sorumludur. Kırka’daki gençlerin iş bulmasından da sorumludur” ifadelerini kullandı. 

Sakallı, Kırka’ya yönelik müjdelerini şöyle sürdürdü: “Aşıklar tepesinde bu zamana kadar ne yazık ki oraya hiçbir şey yapılmadı. 2019 yılında Hasan başkanımız ile birlikte Aşıklar Tepesini, Seyitgazi’nin, Kırka’nın en güzel yeşil alanlarından, mesire alanlarından birine çevireceğiz. Seyitgazi’ye 2019 yılında köyleri ile birlikte doğalgaz getirmeye söz vermiştik. Kırka’nın zaten doğalgazı var, ulaşmayan noktası varsa oralara da getireceğiz. Burada bir mezbaha vardı. Eskişehir Büyükşehir Belediyesine devredildiğinde kapatıldı. Şimdi hayvancılığı ve tarımı geliştirmek için Seyitgazi’nin mezbahasını Seyitgazi’ye, Kırka’nın mezbahasını Kırka’ya 2019 yılı içinde kazandırıyoruz. Kırka’da yaz mevsiminde içme suyu, kullanma suyu sıkıntısı olduğunu başkanım iletiyor. Artık Kırka’da ne içme suyu ne de kullanma suyu sıkıntısı kalmayacak. Başkan sözü veriyorum...” 

“Ben buraya gelirken misafir gibi gelmedim” diyen Sakallı, “İyi günde de kötü günde de varlık günlerinde de yokluk günlerinde de Kırkalılar ile beraber olacağız. Yol yapsanız da, yeşil alan yapsanız da, sosyal tesis yapsanız da; yüreklere dokunamıyorsanız, iyi günde kötü günde birlikte olamıyorsak bir kıymeti yok. Onun için belediye işi gönül işi diyoruz. Sırça saraylardan bakmayacağız, size buyurmayacağız, sizden uzak olmayacağız. Sizinle hep beraber olacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2019, 22:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30