Kış gelmeden bitirmeye çalışıyorlar

Yağışlar başlamadan önce sürücüler için yolları güvenli hale getirmek için çalışmalarını sürdüren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Mihalıççık ilçesi Dinek Mahallesi ve Seyitgazi Şükranlı Mahallesi’ndeki yol çalışmalarına alt yapı ve zemin iyileştirme ile başladı.

Kış gelmeden bitirmeye çalışıyorlar

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi kent merkezindeki yol çalışmalarının yanı sıra kırsalda da birçok noktadaki yollarda alt yapı ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Kış mevsimi ve yağışlar başlamadan önce sürücüler için yolları güvenli hale getirmek için çalışmalarını sürdüren ekipler, Mihalıççık ilçesi Dinek Mahallesi ve Seyitgazi Şükranlı Mahallesi’ndeki yol çalışmalarına alt yapı ve zemin iyileştirme ile başladı. Ekipler, Yazılıkaya, Kayı, Gökçekuyu Mahallelerini bağlayan yolda ise beton yol çalışmasına tüm hızıyla devam ediyor. 12 kilometrelik beton yolun alt yapı çalışmasını tamamlayan ekipler, beton serimine devam ediyor. Kısa bir süre sonra yolun tamamlanacağını belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, kış mevsiminde kar yağışları başlamadan yolu tamamlamak için çalışmaların hızla sürdürüldüğünü ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30