Laf üretmek, siyaset yapmak yerine hizmet üretilmeli

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Av. Ali Acar, "Belediyecilik seçim vaatleri vererek kazanılan ve kazanıldıktan sonra da verilen sözlerin unutulduğu bir anlayış olmamalıdır. Laf üretmek, siyaset yapmak yerine hizmet üretebilmek gerekiyor."

Laf üretmek, siyaset yapmak yerine hizmet üretilmeli
banner115

Mahalle ziyaretleri ile özellikle muhtarlarla ve mahalle esnaflarıyla bir araya gelen AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Av. Ali Acar, kongre sürecinin bitmesinin hemen ardından startı Gündoğdu Mahallesi'nden verdi. 

Gündoğdu Mahallesi'nde muhtarlık ziyareti yapan ardından da  bir takım programlara katılarak esnafları ziyaret eden başkan Acar yapmış olduğu ziyaretler sonrasında da bir takım açıklamalarda bulundu. "Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ve teşkilatımızın destekleriyle 5. Olağan İlçe Kongremizden sonra da görevimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Tüm mahallelerimizin ve köylerimizin her türlü sorunlarına anında çözüm üretebilme arzusuyla yürüttüğümüz bu süreç, Odunpazarı'mızı hizmet anlayışıyla buluşturana kadar devam edecek ve nihayetinde Odunpazarlı hemşerilerimizin sorunlarına çözüm olan bir belediyecilik anlayışını tekrar ilçemize kazandıracağız. Gündoğdu Mahallemizde muhtarımız Sevgi Doğan hanımefendiye yapmış olduğumuz ziyaret neticesinde vatandaşlarımızın da taleplerini öğrenme imkanı bulmuş olduk. İlçe merkezimizin biraz dışında kalıyor olması bile mahallemizin hizmetten uzak kalmasına sebep olmuş olacak ki, bir çok mahallemizde olduğu gibi Gündoğdu'da da ne yazık ki verilen seçim vaatlerinin yerine getirilmemiş olduğunu görmek bizleri de ziyadesiyle üzmüştür. Bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın taleplerine hükümetimiz adına her türlü adımı atacağımızı ve bölgeye hizmetin gelmesi için her türlü gayreti gösterebileceğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum. Toplanmayan çöplerden bozuk yollara kadar hizmetsizlik ile karşı karşıya bırakılan mahalle sakinlerimizin taleplerini dilenmeye ve bu hususta üstümüze düşen her ne ise gece gündüz demeden gayret göstermeye devam edeceğiz. Bu hususta Odunpazarı Belediyesi'nin de artık mahallelerimize kayda değer, vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda hizmet üretebilmesini temenni ediyorum. Belediyecilik seçim vaatleri vererek kazanılan ve kazanıldıktan sonra da verilen sözlerin unutulduğu bir anlayış olmamalıdır. Laf üretmek, siyaset yapmak yerine hizmet üretebilmek gerektiğini yerel yetkililerin de bir an evvel kabul edebilmelerini diliyorum" sözlerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30