Lütfen kurallara harfiyen uyalım

Pandemide vaka sayılarının artması nedeniyle açıklama yapan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, maske, mesafe ve hijyen kuralları hatırlatması yaptı. Vaka sayılarının çok arttığına dikkat çeken Kazım Kurt, vatandaşlardan zorunda kalmadıkça evlerinden çıkmamalarını istedi. 

Lütfen kurallara harfiyen uyalım
banner115

Tüm Türkiye ile birlikte Eskişehir’de de koronavirüs vaka sayısında artışlar yaşandı. Eskişehir Valiliği bugün aldığı tedbir kararlarını açıkladı. Alınan karalara göre Eskişehir şehir merkezinde bulunan yoğun kalabalıkların oluştuğu gözlemlenen Kanlıkavak ve Dede Korkut parkları ve Porsuk nehri gibi kalabalık alanlarda, ziyaretçilerin 8 m2 ye 1 kişi ve gruplar arasında en az 3 m mesafe olacak şekilde düzenleme yapılacak. Hamamyolu, İsmet İnönü ve İki Eylül Caddelerine ise giriş çıkışların kısıtlanarak kontrollü ve yoğunluk oluşturmayacak şekilde sınırlı sayıda vatandaşın girişine izin verilecek. 

Vaka sayısında yaşanan artışın tedirginlik yarattığını ifade eden Başkan Kurt, vatandaşlardan öncelikle Eskişehir Valiliği tarafından alınan tedbirlerine uymasını istedi. Maske, mesafe ve hijyen kurallarının hayati önem taşıdığını vurgulayan Başkan Kurt, vatandaşlardan zorunda olmadıkça evlerinden çıkmamalarını istedi. Odunpazarı Belediyesi ile ilgili işlemlerin Odunpazarı Belediyesi web sitesi (www.odunpazari.bel.tr), e-belediye üzerinden ya da Odunpazarı Belediyesi’nin mobil uygulamasından yapılabileceğini hatırlatan Başkan Kurt, “Yeniden kısıtlamalı günlere dönmek istemiyorsak bilim insanlarının uyarılarına kulak verelim. Lütfen kurallara harfiyen uyalım. Her vatandaşımızın sağlığı ve canı bizler için çok kıymetli. Lütfen sizlerde hem sevdikleriniz hem de kendi sağlığınız için kurallara uyun” dedi. 

 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30