Melis Aygün’ün annesi konuştu!

Pazartesi günü Eskişehir’de kaybolan 13 yaşındaki Melis Aygün’ün annesi ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı.

Melis Aygün’ün annesi konuştu!

Annesi ve babası bir süre boşanan Melis Aygün’den birkaç gündür haber alınamıyor. Annesi ile birlikte yaşayan Melis’in kimliğinin dahi evde olduğu öğrenilirken, annesinin iş aramak için evde olmadığı zamanda kaybolduğu bildirildi. Melis Aygün’ün yanında herhangi bir cep telefonu da yok. Daha önce hiç kaybolmayan Melis’in 26 yaşındaki Murat isimli bir genç ile kaçtığı da iddialar arasında.

Melis’in annesi Filiz Çatalo, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şu ifadeleri kullandı.

“Melis’in babası ile biz boşandık. Melis’in velayeti bende. Murat isimli şahsın evine gittiğimizde ailesi bize 'haberimiz yok, yerlerini bilmiyoruz' diyor. Murat evde yoktu. Görgü tanıkları Murat’ın kızımı kaçırdığını söylüyorlar. Murat'ın kızımı kaçırmasına Murat'ın kardeşi ve kardeşinin eşinin yardımcı olduğunu söylüyorlar. Komşular görmüş. Kızım 2007 doğumlu. Boyu uzun olduğu için daha büyük gözüküyor. Murat’ın alkol ve zehirli madde kullandığı, çalışmadığı söylüyorlar. 26-27 yaşındaki bir insanla kızımın ne işi olabilir. Kızım bana Murat’tan veya başka bir erkekten hiç bahsetmedi. Bu Murat isimli şahıs 8 aydır kızımla görüşüyormuş. Benim kızım 16 Haziran 2007 doğumlu, daha yeni 13 yaşına girdi. Çocuğumu alkole alıştırmış. Ben kızımı çok seviyorum.
 

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2020, 12:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30