MHP'de mahalle başkanı atamaları yapılıyor

MHP Odunpazarı İlçe Başkanlığı mahalle Başkanı atamalarını yapmaya başladı.

MHP'de mahalle başkanı atamaları yapılıyor
banner115

MHP Odunpazarı İlçe Başkanlığı’nca yapılan açıklamada; yerel ve genel siyasette “Milliyetçi, Ülkücü Hareketi iktidara taşımak, ülkemize ve yüce Türk Milletine hizmet etmek, Eskişehir'li hemşehrilerimize daha kolay ulaşmak, dertlerine ortak olmak ve sıkıntılarına çözüm bulmak adına çalışmalarına devam ediyor” ifadelerine yer verildi. Bu azim ve kararlılıkla çalışmalarına devam ettiklerini dile getiren Odunpazarı İlçe Başkanlığı bölgesindeki mahallelerde, mahalle Başkanlarının atamalarını yapmaya başladı. MHP Odunpazarı İlçe Başkanlığı hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıda ilçe yönetim kurulu üyeleri de tam kadro hazır bulundu

Yapılan Toplantıda İlçe Başkanı Komar şunları söyledi;

“Amacımız ve gayemiz öncelikle şehrimize ve vatandaşlarımıza hizmet etmek. Kendilerine daha kolay ulaşıp sorunlarını ve sıkıntılarına daha çabuk vâkıf olabilmek, bölgemizin sorunlarını gündeme getirerek çözüm noktasında faydalı olabilmektir. Gayemiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kimsesizlerin kimsesi, duyulmayan hemşehrilerimizin gür sesi olmaktır. Bu sebeple sokak sokak, kapı kapı dolaşarak çalışmalarımıza devam edip, her vatandaşımıza dokunup, yine her vatandaşımıza ulaşacağız. Almış olduğunuz görevlerde hepinize başarılar diler, yapacak olduğunuz hizmetler için şimdiden teşekkür ederim" dedi. 

Konuşmanın ardından kendilerine Kuran-ı Kerim ve bayrakla beraber yetki belgeleri verilen mahalle başkanlarının rozetleri takılarak yapılan duanın ardından görevlerine başladı.

Ataması yapılan Mahalle Başkanları

Erenköy Mahallesi Ramazan Kaya

Vadişehir Mahallesi Ahmet Dönmez

Ihlamurkent Mahallesi Ali Tetik

Göztepe Mahallesi Ercan Şahan

75.Yıl Mahallesi Necdet Özyurt

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2020, 21:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30