MHP'li Hakan Topçu'dan ESKİ'ye eleştiri

MHP Eskişehir Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hakan Topçu yaptığı basın açıklamasıyla ESKİ'yi eleştirdi.

MHP'li Hakan Topçu'dan ESKİ'ye eleştiri

Hakan Topçu’nun açıklamaları şu şekilde;

“Son yıllarda özellikle yaz aylarında yaşanan şebeke suyu basınçları ile sıkıntının artık tahammül edilmez boyutlara ulaştığı vatandaşlarımız tarafından dile getirilmektedir. Şehrin belli bölgelerinde dört, beş katlı binaların üst katlarına bile gündüz saatlerinde yeterli miktarda su çıkmadığı dolayısıyla insanların en temel ihtiyaçlarını karşılayamadıkları şikayetleri dile getirilmektedir. Vatandaşlarımız yazın en sıcak günlerini yaşadığımız bu günlerde, makinelerini su basıncından dolayı gündüz çalıştıramamakta, temizlik ihtiyacın bile gerekli olan suyu kullanmak için gece saatlerini beklemektedirler. Pandemi dönemindeyiz temizlik her şeyin başında gelmektedir.

Sayın Genel Müdür Vekili Eski Genel Müdürlüğünün web sayfasını açtığınızda görev ve yetkiler bölümünün ilk maddesi “İçme, kullanma ve endüstri suyu ihtiyaçlarının her türlü yer altı ve yer üstü kaynaklarından sağlanması ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılması için; kaynaklardan abonelere ulaşıncaya kadar her türlü tesisin etüt ve projesini yapmak veya yaptırmak, bu projelere göre tesisleri kurmak veya kurdurmak, kurulu olanları devralıp işletmek ve bunların bakım ve onarımını yapmak, yaptırmak ve gerekli yenilemelere girişmek” olarak yazmaktadır.

Web sayfasına girerek görev ve sorumluklarınızı bir daha göz atın isterseniz.

Sayın Genel Müdür Vekili Emek Mahallesinde yaşayan vatandaşlarımız geçen yıldan bu tarafa defalarca 185 Eski ihbar hattına şikayet kaydında bulunduğu , yazı dilekçe ile yetkili birimlerine bildirim yaptığı halde neden bu su basıncı ile ilgili sorun çözülmemektedir?

Müdürlük yetkililerinizin umursamaz tavrından dolayı vatandaşlarımızı Cimer ve Bakanlıklar üzerinden sorunlarını dile getirmeye kadar götüren bu vurdumduymazlık nedendir?

Lüks villalarınıza, özel imar izni ile yaptırılan 20 katlı 13 katlı lüks binalara sorunsuz su çıkarken şehrin kenar mahallelerinde ki dört beş katlı binalarda yaşayan insanlar neden mağdur edilmektedir? 

Bu mağduriyetlerin çözülmemesinin altında büyükşehir belediye başkanlığı seçiminde sayın Büyükerşen’in aldığı oylara göre insanları sınıflandırıp hizmet götürme anlayışı mı vardır?

Nerede kalmıştır sosyal adalet anlayışı? 

CHP li belediyecilik bulvarda oturana hizmeti sunup, şehrin diğer kesimlerini oyulmuş asfalt yollara, yağmur yağınca evlere garajlara su dolmasına neden olan altyapıya mahkum bırakmak mıdır? Hani Şehir Eskişehir’di”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30