Milli maça özel etkinlikler düzenlenecek

A Milli Takımımızın 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde 25 Mart Pazartesi günü oynayacağı Moldova maçı öncesi Milli Takım sponsorları, çeşitli etkinlikler düzenleyecek ve futbolseverlere forma hediye edecek.

Milli maça özel etkinlikler düzenlenecek
banner115

Eskişehir Yeni Stadyumu'nda saat 17.00'de başlayacak etkinliklerde Milli Takım ana sponsorları ve resmi tedarikçileri, futbolseverlere milli coşkuyu en üst seviyede yaşama fırsatı sunacak. Futbolseverler, Milli Takım ana sponsorları Mercedes ve Arçelik ile Milli Takım resmi tedarikçilerimizden DYO, PTT ve Tadelle'nin etkinliklerinde keyifli anlar yaşayacak.

Milli Takım Çocuk Kulübü de etkinliklerine Moldova maçında devam edecek. Milli Takım Çocuk Kulübü etkinliklerine katılan minikler, Batı Tribünü'nde kendilerine ayrılan özel alanda VR sanal gerçeklik oyunları oynama fırsatı bulacak.

Milli Takım sponsor ve resmi tedarikçilerinin Moldova maçı öncesi düzenleyeceği etkinlikler şöyle:

Mercedes
Milli Takım ana sponsoru Mercedes, stadyum dışındaki etkinlik alanında araçlarını sergileyecek, taraftarlara penaltı atışı oyunu oynatacak ve kazananlara Milli Takım forması hediye edecek.

Arçelik
Milli Takım Ana Sponsoru Arçelik, bando ekibi eşliğinde taraftarlara şut çekme oyunu oynatacak ve kazananlara Milli Takım forması hediye edecek. Ayrıca taraftarlara Türk kahvesi ikramında bulunacak.

DYO
Milli Takım Resmi Boya Tedarikçisi DYO, stadyum içinde yer alan Çocuk Kulübü alanında yüz boyama aktivitesi yapacak.

PTT
TFF Resmi Kargo tedarikçisi PTT, standında şut çekme oyunu oynatacak ve PTT Mobil aracını taraftarlarla buluşturacak.

Tadelle
Milli Takım Resmi Çikolata Tedarikçisi Tadelle, stadyum girişinde binlerce taraftara Tadelle lezzeti sunacak.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2019, 20:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30