Mustafa Komar'dan 19 Mayıs mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir Odunpazarı İlçe Başkanı Mustafa Komar 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yazılı bir mesaj yayımladı.

Mustafa Komar'dan 19 Mayıs mesajı

Mustafa Komar'ın yazılı olarak yayımladığı mesajında şu ifadeler yer alıyor;

"Yurdumuzun dört bir yandan işgal altına alındığı ve vatanın işgalci güçler tarafından taksim edildiği bir dönemde; 1919 yılında Samsun'dan başlatılan bağımsızlık mücadelesi Türk tarihinde bir dönüm noktasıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da yaktığı bu kurtuluş ateşi ile milletimizin var olma mücadelesi başlatılmış ve bağımsızlığa giden yolda adeta Türk milletinin kaderi çizilmiştir.

Vatanın kurtuluşu için başlatılan mücadelede Mustafa Kemal Atatürk; 'Milletin bağımsızlığını yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır' diyerek bu yolda azim ve kararla ilerlemenin önemini vurgulamış, nihai kurtuluşun ancak bu şekilde sağlanacağını belirtmiştir. Böyle bir günün gençliğe atfedilmesi ve milli bayram olarak kutlanması ise oldukça anlamlıdır.

 Bu duygularla, Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, vatan uğruna can veren aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını içtenlikle kutluyor, sevgilerimi sunuyorum."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30