Müthiş Türk Eskişehir turuna devam ediyor

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, uzun yıllardır Çin’de diplomatlık ve iş insanlığı yapan Noyan Rona’yı ağırladı.  Ziyarette Başkan Vekili Metin Saraç da  yer alırken, Eskişehir ve Çin arasındaki ticaretin ve iş birliğinin geliştirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Müthiş Türk Eskişehir turuna devam ediyor

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Küpeli, “Türkiye’yi Çin’de en iyi şekilde temsil ediyorsunuz. Çok başarılı bir geçmişe sahipsiniz. Sizin oradaki başarınız bizleri çok gururlandırıyor. Bu nazik ziyaretinizden dolayı sizlere çok teşekkür ederiz” dedi.  

Başkan Küpeli, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nin Çinli yatırımcılar için cazibe merkezi olduğunu söyleyerek,  “Çinli iş insanları ve sanayiciler Eskişehir’i yeterince tanımıyorlar. Şehrimiz,  Çinli yatırımcıların Avrupa ve Ortadoğu pazarına açılması için avantaj arz ediyor. Bölge olarak Çin ile yapılacak olan iş birliğini önemsiyoruz” diye konuştu. Başkan Küpeli ayrıca bölge olarak Çin’e ziyaret düzenlemeyi planladıklarını söyledi.
Başkan Küpeli’ye  göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Rona, Çin’deki organize sanayi bölgeleri hakkında bilgi vererek Eskişehir ve Çin arasında yapılacak olan iş birliği konusunda gereken tüm desteği vermeye hazır olduğunu aktardı. 

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2019, 16:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30