Nadir Küpeli'den Büyükerşen'e ziyaret

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli ve Yönetim Kurulu Üyeleri Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i makamında ziyaret ederek 31 Mart yerel seçimlerinde tekrar Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı tebrik etti. 

Nadir Küpeli'den Büyükerşen'e ziyaret
banner115

Ziyarette, EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’nin yanı sıra Başkan Vekili Metin Saraç, Yönetim Kurulu Üyeleri Hamza Tınas, Riza Zeydan, Denetim Kurulu Üyeleri Hikmet Çetin, Samet Özkaya EOSB Müdürü Erhan Tatar ve Danışman Yunus Emre Heper yer aldı. 


Prof. Dr. Büyükerşen’i tebrik eden Küpeli “31 Mart Seçimlerinin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Birlikte güzel işler yapabiliriz. Sizi her fırsatta bölgemize bekliyoruz. Sizin fikirleriniz bizler için değerli” şeklinde konuştu. 


Prof. Dr. Büyükerşen ise EOSB’nin faaliyetlerini yakından takip ettiğini dile getirerek “Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi yönetimi olarak çok güzel işlere imza atıyorsunuz. 1. Gelişme Bölgesi’ndeki çalışmalarınızı takip ediyorum. Her fırsatta bölgeye gelerek tüm fabrikaları ziyaret etmek istiyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2019, 15:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30