O CHP’liler ağır cezada yargılanacak

31 Mart yerel seçimi öncesi Eskişehir'de yaşanan olayda şok gelişme! Bu gelişme Eskişehir gündemine bomba gibi düştü! CHP eski İl Başkan Yardımcısı Ağır Ceza'da yargılanacak. Gelişmeyi AK Parti Eskişehir İl Tanıtım Medya Başkanlığı duyurdu.

O CHP’liler ağır cezada yargılanacak
banner115

31 Mart seçim döneminde CHP İl Başkan Yardımcısı görevinde bulunan şahıs ve beraberindeki kişiler, broşür dağıtan 3 genci alıkoydukları ve darp ettikleri öne sürüldükleri davada karar belli oldu. Mahkeme sanıkların ‘nitelikli yağma’ suçundan Eskişehir Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmalarına karar verdi.

Belirtilen eylemler nedeniyle devam eden yargılamada, olay tarihinde CHP İl Başkan yardımcısı olan şahıs ve beraberindeki sanıkların ‘nitelikli yağma’ suçundan yargılanmaları için dosyaları bugün alınan karar ile Eskişehir Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderildi. 

Bu bağlamda AK Parti Eskişehir İl Tanıtım Medya Başkanlığı tarafından yazılı bir açıklama yayımlandı. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:   

“31 Mart seçimleri öncesi Ertuğrulgazi Mahallesi'nde broşür dağıtan 3 genç kaçırılıp, ardından darp edildiği ve olay tarihinde CHP. İl Bşk. Yardımcısı olan şahıs ve sanıklarınkendilerini emniyet görevlisi olarak tanıtıp, silah da gösterdiği iddiaları ile gündeme gelen olayda karar belli oldu. Bugün görülen davada mahkeme, sanıkların ‘nitelikli yağma’ suçundan Eskişehir Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmalarına karar verdi. 

Demokrasi ve insan haklarına olan inancımızla doğru bildiğimiz yolda yürümeye devam ediyoruz. Hukukun üstünlüğüne inanan tüm vatandaşlarımızı, bu tür siyasi ahlaksızlıklara karşı yürütülen hukuk mücadelesine destek olmaya çağırıyoruz.”


 

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2020, 13:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30